0 oy
304 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (94 puan) tarafından
Birini emince diğerini veriyorum emmiyor doyuyormu acaba?

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (493 puan) tarafından
Doyar doyar merak etme bende doğduğundan beri tek göğüs emziriyorum.oglan şimdi 10 aylık oldu hiç kilo problemi yaşamadık şükürler olsun.hatta bizimki şişman nerdeyse:)))
(94 puan) tarafından
Normalde ikisini arka arkaya emerdi şimdi emmiyor merak ettim kilosu iyi şükür bizimde
(145 puan) tarafından
Yaa ben şey merak ettim benimde sol gogsumu daha çok emiyor mesela o yüzden sol daha büyük sizdede aynı durum mu
Profil image (493 puan) tarafından
Geç görmüşüm yazdığınızı kusura bakmayın.aynen emdiği göğüs kocaman ve sarkık.digeri küçük ve dik:) eğri bir duruşum var düz dursam bile
(145 puan) tarafından
Ne kusuru canım çocuk oldukdan sonra telefonu elinize aldiginiz mi var valla çok zormus anne olmak
-Reklam-
0 oy
(403 puan) tarafından
Benim bebeğimde 2 aylık evet doyuyor kendi çekiyor bende zorlamıyorum ama ben bi göğsümü bosalana kadar tek onu veriyorum yani bir birini bir birini değil.
(94 puan) tarafından
Benim ikisinide emerdi bu aralar birini emiyor ikinciyi kabul etmiyor kafama takıldı sağolun cvp icin
(403 puan) tarafından
Kabul etmediği memede tıkanıklık olabilir mi acaba
0 oy
(163 puan) tarafından
E zaten normali odur :) benim bebeğim hep tek meme emmişti, kilosu da hep önden gidiyordu :) 
(94 puan) tarafından
Sadece anne sutumu aliyordu
(163 puan) tarafından
Evet, hiç mama kullanmadım ben. Ilk zamanlar biraz acemilik, biraz kaynanamın sütümüm yetmediģi imalarından saat başı emziriyordum. 1 aylık doktor muayenesinde doktor "350 gr alması yeterliyken 1350 gr almış, nasıl oldu bu" deyip, mama kullanıp  kullanmadığımı sormuştu. Meğerse zaten doyuyormuş, ama kaynanam her ağladığında aç bu çocuk deyip beni baskı altına alıyordu. 1350 grmı duyduktan sonra susmuştu artık :) sonraları farkettim ki, çocuk açlıktan değil, şişkinlikten veya gazdan ağlıyormuş. Emzirmelerimi 2,5 saate düşürünce ağlamalar da bitmişti, 2. ayda da yine 750 gr almıştı.
(403 puan) tarafından
Bu yorumunuz bana ders oldu aynı seyleri bende yaşıyorum bebeğimde zaten gaz sorunu var bide ağladıkça aç bu çocuk doymadıgından ağlıyor diyo bi gün suratına fıskırtcam sütümü o olcak. Bemde her ağladığında meme veriyorum bi daha yapmayayım
(163 puan) tarafından
Aynen canım, çok sık emen çocukta çok da gaz sorunu oluyor. Bunu doktor söylemişti, tecrübeyle de sabit :) sen de doktorunun böyle söylediğini söylersin, biraz susar belki :)
(163 puan) tarafından
Bir de bebeğine olabildiğince karın ve ayakaltı masajı yap, bisiklet sürme hareketi yaptır, her emzirme sonrası ağızdan gazını çıkart, ayağını karnını sıcak tut, arada da yüz üstü yatır, patır patır atıyo :) ebebekteki emziren anne çaylarından alıp diğer içecekler yerine günde 2 3 kupa ondan içebilirsin, ben şeker de atıyordum içine, güzel oluyordu. Bunların üstüne bir de emzirme sıklığını düsürürsen çok rahat edersin, ben gaz damlasını bile kullanmayı bırakmıştım 2 aylıkken :)
(403 puan) tarafından
E bebekteki çaylar ne çayı. Sağolun yüzüstü yatırma masaj emdikten sonra gazını çıkartmayı bende yapıyorum ama yinede midede gaz olusuyo yapabilecek bişey yok ona malesef o da sıkıntı veriyo çocuğa
(163 puan) tarafından
https://www.e-bebek.com/emziren-anne-icecekleri-hipp-c5706_b807/ ben şu çaydan almıştım, günde 2 3 kupa iciyordum. Ondan mıdır bilmem, çok kolay gazı çıkıyordu ve pek gaz sorunu da yaşamamıştık emzirmeyi azaltınca. Bi deneyin isterseniz :)
(403 puan) tarafından
Tesekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 316 göst.
21 Aralık 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Urasınannesi (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
0 oy
18 cevap 589 göst.
12 Ekim 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayyıldız (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 149 göst.
18 Şubat 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Cantanelerim (392 puan) tarafından soruldu
...