0 oy
234 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (8 puan) tarafından
Bebeğim doğduğundan beri düzenli olarak bebelac gold kullanıyorum çok memnundum fakat son 1 aydır alerji yaptı.  Başta bebek bezi ve ıslak mendili suçlayıp degistirdim hatta kan ilacını bile değiştirdim. Verdiğim ek gıdaları kestim derken en son mamanin alerji yaptığını anladım aynı problemi yaşayan var mı? İçeriği değişmiş olabilir mi? Son 1 ayda ne değişmiş olabilir anlamıyorum. Kilo alımı ve boy uzaması çok iyiydi. Böyle bi problem yaşayan var mı?

4 Cevaplar

0 oy
(598 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
alerji yapsa baştan yapardı aslında çok ilginç doktorla görüşün derim bir 
-Reklam-
+1 oy
(166 puan) tarafından
doktorunuzla görüştünüz mü süt alerjisi filan olmasın yada numara değişikliği yaptınız mı eğer öyleyse bazen hazır olmuyorlar o yüzden eski numarasından kullanmak ve biraz zaman geçince tekrar denemek daha iyi oluyor
(8 puan) tarafından
Doktorumuzla görüşmedik henüz 6. Aydan itibaren 2 numara kullanıyorum. Başta sorun yoktu benim de aklıma dediğiniz geldi belki hazır değildir ama ilk iki ay bir şey yoktu. Acaba mamanin belli bir serisinde sorun mu var diye düşünmeye başladım bebelaca yazacağım bu durumu bilsinler.
0 oy
(538 puan) tarafından
Ne gibi belirtiler oldu ki
(8 puan) tarafından
Genital bölgede pişik oldu ama bayağı kötü oldu. Başta bez ve ıslak mendilden şüphelendim doğduğundan beri kullandığım seyleri değiştirdim. Fakat onunla ilgili değilmiş anlamış oldum. 1 hafta önce de göğsünde ve yüzünde döküntüler olunca mamadan olduğunu anladım. Benim gibi bu problemi yaşayan var mı diye merak ediyorum.
0 oy
(482 puan) tarafından
Bizde de 7. Ayda alerji başladı bende acaba mama dan mi dedim ama değil di. Alerji olarak belirti nedir ?
(8 puan) tarafından
Süt alerjisi olabilir sonradan yani bunu düşünmemiştim. Doğuştan alerjik olunur diye düşünmüştüm olmadı test yaptırayım oğluma alerjik mi diye çok sağolun. Biz de pişik oldu genital bölgede ama bayağı kötü. Bir de göğsünde ve yüzünde döküntü oldu.
(482 puan) tarafından
Bizde de pişik oldu ve vücudunda döküntü oldu o dönem test yapilmadi. Ama aldığı ek gıda takip ettim ve yumurtaya alerjisi varmış.. emzirme döneminde ben tuketttim sıkıntı yoktu ama ek gıda da ona alerji yaptı. Şuan bir çok şeye daha alerjisi var.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
0 oy
8 cevap 270 göst.
29 Eylül 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hulyaaskan (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
21 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Minegoktug (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 422 göst.
...