0 oy
255 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (3,814 puan) tarafından
Bebegim 1 yasinda 1 aydir yuruyo, ilk adim ayakkabi tavsiyesi istiyorum. Vicco denedik ama olmadi ayaklari biraz tombik hep dar geldi ayagini sokamadik. Baska marka onerebilecek olan var mi ? 

Henuz montta almadim, astronot mont dusunuyorum ama rahat eder mi bilmiyorum. Klasik kısa model tercih etsem bacaklari usur mu . Tavsiyeleriniz nelerdir, 1 yas anneleri siz hangi model aldiniz.
Bebek Ayı 12

6 Cevaplar

0 oy
(296 puan) tarafından
Benimde oglum 1 yasinda astronot mont aldım tum vucudu sicak kalsin diye  ama giydirmeye kalktigim an bile agliyor sıkıntıya hic gelemiyor  simdi tekrar normal mont alicam mecbur cok soğuklarda aglasada astronot olani giydiririm die dusunuyorum.

Benim oglumun ayaklarıda tombik  ya boydan ya enden olmadi bikac marka denedim.ilk adim degil ama zara dan aldım onun kalibi oldu bize
(3,814 puan) tarafından
Sagol canim,bende tum vucudu sicak olsun istiyorum. Kisa ince pelus montu var ama mevsimlik tabi. Bi kac hafataya giyilmez.
Zara hic aklima gelmedi,bakalim ilk adim almak istiyorum bulamazsam oraya da bakarim
-Reklam-
0 oy
(6,440 puan) tarafından
Benim ogluminda ayağı tombul o yüzden viccodan ilk adim değilde yine ortopedik yumuşak bir spor ayakkabi aldik . Astronot mont bana saçma geliyor cocuk içinde rahat edemez normal mont alın hem seneye de giyer ben e bebekten aldim en uygun fiyatlı suan o diğer markalar uçmuş 
(3,814 puan) tarafından
Sagol canim, bende rahat edemez gibi dusunuyorum ama bacaklari usumez mi
Bende yarin viccoya bi bakayim s
0 oy
(724 puan) tarafından
Benim oğlumun da ayaklarında tombik bu sebepten dolayi biz gezer markanın normal ortapedik tabanlı bir ayakkabısını aldık çok şükür bir sıkıntı olmadı gayet rahat bir şekilde yürüyor mont kısmına gelince astronot mont bence yurumeyen çocuklar için daha mantıklı 1 yaş üstü gereksiz bişey görüyorum ben normal mont alın esofmaninin altına da külotlu çorap yada içlik giydirirsiniz üşümez ozaman 
(3,814 puan) tarafından
Tesekkur ederim, aynen normal bi mont alip alt tarafini sıkı giydirmek lazim ,zaten İzmir deyiz cok soguk olmazda ben cok usuyen bi insanim :)
0 oy
(553 puan) tarafından
Astronot montu bende denedim bebeğim istemedi kızım da bir yaşında. Normal kısa mont aldım onu bile sevmiyor maalesef. Ayakkabı bende bakıyordum. Hatta ilk adım ayakkabısı tavsiyesi için yazacaktım sorunuzu gördüm :) 
(3,814 puan) tarafından
Sagolun, benim bebegiminde mevsimlik pelus montu var o da giymek istemiyo daraliyo heralde,bi kat kat giyince rahat hareket edemiyolar. Kisa bi model bakayim en iyisi.
Viccoda ki ilk adimlar bize olmadi ,baska modellerine bakacagim
0 oy
(382 puan) tarafından
Benim kzımda 1 yaşında astronot mont aldım ama giymek istemedi normal mont aldım ayakkabı da vicco ve igor iyi diye duymuştum daha yürüyemiyor almadım
(3,814 puan) tarafından
Tesekkur ederim ,igor a da bakayim
0 oy
(371 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bizimkinin ayağıda tombik vicconun bilekli olanlarından aldık çok rahat giyip çıkartıyor ama ilk denediğimizi giydirememişim bile, arkadaşım Nike hediye almış, o da tombik ayaklar için özellikle sorarak almış. Mont yine hediye gelmişti astronot da yürümekte zorluk çeker diye hiç düşünmedim. 2 yaş alınmış mont sallana sallana yürüyor :)

(3,814 puan) tarafından
Yaa acaba bizde mi giydiremedik ama bi kac model denedik olmadi yani ,biri olur gibi oldu yuruyemedi onlada. Astronot mont mu kullaniyosunuz yani, ayy benimki mi cok sıkılgan ince bi hirkaya bile isyan ediyo :D
(371 puan) tarafından
Ben internetten aldimm ayakkabıyı giydiremedim, mağazaya gidip denedik.  Ordaki kız giydirdi aynı ayakkabiyi ben uğraşmamak için farklı model aldim. Vicco.  Normal mont onda bile sallanarak yürüyor çocuk. Astranot zorlar :)
(3,814 puan) tarafından
Ayy ben mi giydiremiyorum nedir. Gorevlide hic yardim etmedi zaten. Normak bakayim en iyisi bende :)
(371 puan) tarafından
İlk yaptığım yoruma aldığım ayakkabıyı ekledim. Onun içi geniş bilginiz olsun
(3,814 puan) tarafından
Sagol canim, bu modelide denedik ben giydiremedim heralde, yarin bidaha deneyeyim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
18 Ağustos 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Kelebeğimbüyüyor (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
15 Ekim 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Canmanam (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 308 göst.
29 Nisan 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde BG (5,307 puan) tarafından soruldu
...