0 oy
215 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (501 puan) tarafından

Merhaba sevgili anneler, bir ay sonra işe başlamam gerekiyor. Bakıcı bildik çok Şükür Rabbime maşaallah Süphanallah maşaallah Süphanallah oğlum da alıştı, bakıcı ile oyun oynuyor uyuyor yemek yiyor vs... Fakat sorun şu ki günün neredeyse dörtte üçü dışarıda geçiyor. Bu bizimleyken de böyle bakıcı ile de böyle. Sürekli dışarı çıkmak istiyor, evde zaman geçiremiyoruz. Oğlum şu an 14 buçuk aylık.

Biz neredeyse ilk 7 ay hiç dışarı çıkmadık diyebilirim. 7 aydan sonra yavaş yavaş çıkmaya başladık. Şimdi de içeri sokamıyoruz :) Adana'da yaşıyoruz havalar fena değil ama sürekli dışarıda da olmuyor... Eve alışması için neler yapmamız lazım?

Evin enerjisi vs ile ilgili olabilir mi yoksa çocukla mı ilgili?




3 Cevaplar

0 oy
(6,402 puan) tarafından
Bizde adanadayiz 13 aylık oğlum hava hala cikilabilir olduğu için sürekli dışarıdayız gunde 2 saat mutlaka dışarı da oynuyor yada balkonda şimdilik idare ediyoruz ama bakalım soğuklar gelince naoacagiz . Evde zaman gecirebiliyor aslında ama disari da daha mutlu diye sürekli çıkıyoruz bir süre sonra alışır canim disari da geçirdiğiniz sureyi zamanla azaltın onun etkisi olur evde de oynandigini falan gösterin mesela ben sürekli kitap okuyorum yanına gidip oyuncakları ile oynatiyorum sürekli sohbet ediyoruz falan zaman gecirebiliyor 
(501 puan) tarafından
Biz de yapıyoruz ama işte olmuyor :)
-Reklam-
0 oy
(798 puan) tarafından
Çocukla ilgili bizde 30 kasımda 15 aylık olacağız hep aynı her gün dışarıdayız.Gündüz iki uyku yapıyordu gece fazla uyanmaya başladı dün ilk defa 11.30a kadar tutabildim tek uyku yaptırdım akşam 19a kadar zor durdu.bugün yine aynı 10.30da ayakkabılarını almış geldi kıyamet koptu parka gittik yürümeyide yeni öğrendi dünyası büyüyor normal.uyanınca yine çıkarız 1 2 saat.bide 7 aylık olana kadar çıkmadık demişsiniz keşfetme duygusu muhtemelen daha fazladır biz 2 aylıktan beri böyleyiz valla.kaydırak aldım o çok işe yarıyor 2.elden 3 basamaklı çıkıp kayıyor lego aldım sevdi müziği çok seviyor kitaba alıştırdım alıp geliyor 10 15 kere okuyoruz sizede fikir olur belki 
(501 puan) tarafından
Bu dediklerinizin hepsi evde var ama ne yazık ki çare olmuyor :)
0 oy
(166 puan) tarafından
Evle ilgili bisey deyil benim oglumda 2,yasinda ve binanın bile onune geldiyimizde agliyorki eve istemiyorum diye. Zorla eve saliyorum. Biseyler aliyorum eline veriyorum ya telefonla cizgi filimle eve giriyoruz. Sadece disarda evde oldugundan daha iyi vakit gecirdiyi için böyle. Disarda cocuklarla oynuyu falan diye bence. 
(501 puan) tarafından
Teşekkürler :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 235 göst.
0 oy
11 cevap 906 göst.
0 oy
0 cevap 95 göst.
0 oy
0 cevap 136 göst.
...