0 oy
386 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (690 puan) tarafından
Bebegin gunduz uyuma süresi geceyi etkiler mi ? Bebegim gündüz cok güzel uyuyor.emiyor uyuyor surekli.son emzirmeyi gece 12 de yapiyorum sonrasinda uyandirmasam belkide uyanmaz.3 te kaldiriyorum zorla.ama sonrasinda kesinlikle uyumuyor. Gaz yok karni tok alti temiz.madem beni uyandirdin  al sana o zaman der gibi bir edasi var :D  bu durumu yasayan var mi.acaba daha mi az uyutmaliyim gündüz.gerci uyumasina engel olamiyorum yani.
Bebek Ayı 25 gunluk

5 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
Canım benimde bebeğim gündüz emip uyuyor gecede 2 yada 3 kere kalkar seninkinin emme süresi ne kadar benim bebeğim 5 dakika emip hemen uyuyor 10 gunluguz biz bu arada
(690 puan) tarafından
Gunduz guzel emer cnm bazen yarim saati buluyor. Gunduz minimum 10 -15 dk. Uyanik kendiyse yarim saat.gecede ayni sekilde.bence 10 gunluk.icin normal benimde oyleydi kisa kisa ama cok sık emiyordu.gunler gectikce midesi buyuyor ve sure uzuyor sanirim.
-Reklam-
0 oy
(49 puan) tarafından
Etkilemiyor bence çünkü oğlum 44 günlük oldu Gündüz istediği kadar uyusun ama akşam 9 dan sonra maşallah çok iyi uyku konusunda gece 11 de emzirip yerine yatırıyorum gece 3 e kadar uyuyor kendisi uyanıp emip geri 6 7 ye kadar uyur 9 dan sonra da öğlen 12 ye zar zor uyur Uyku uykuyu getirir demişler :))
(690 puan) tarafından
Masallah cnm :)
0 oy
Profil image (336 puan) tarafından
Rüya emzırmesı yap uyandırmadan 
(690 puan) tarafından
Uyurken emmiyor cnm hic :(
0 oy
(123 puan) tarafından
Merhaba, çok küçük olduğu için mecbur emzirmen gerek. Uyduğu yerden kaldırmadan memeni açıp ağzına vermeyi deneyebilirsin. Emmezse azıcık sık sütün kokusu alıp emebilir. Gündüz çok uyursa evet gece uykusu etkiler ama yenidoğan döneminde hep uyurlar. Gece gündüz ayrımını bilmiyorlar.
0 oy
(453 puan) tarafından
1) gunduz uykusu gece uykusunu kesinlikle etkilemez. Tam tersi suan bebegin nerdeyse butun gun uyuma ihtiyaci hissediyor cunku cok kucuk. Yorulan bebek daha zor uyur . 2) 3 saat cok uzun bir sure 25 gunluk bebek icin max 2 saatte bir kaldir kilo alimini etkiler ve atlama o suan kucuk olduğu icin açlik hissi tam olarak oluşmadı. 1.5 2 aydan sonra 3 saate cikartabilirsin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 206 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.
...