0 oy
257 göst.
Ek gıda & Beslenme kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba hanmlar 

Bebegm 12 gün sonra tam 6 aylık oluyor 5 bucuk aynda bebegme ek gıda olarak neler vereblrm önerisi olan var mı ? ve mama Sandalyesi olarak hangisini almalym acaba uzun süreli kullanablcegi 
Bebek Ayı 5.5

2 Cevaplar

0 oy
(762 puan) tarafından

image

benim mama sandalyesi bundan ve çok memnunum. Çok kaliteli, 3 pozisyonda kullanılabiliyor. Ve tabi ki çok pahalı, ben 2.el aldım.

Ek gıda olarak tadımlık başlamıştım ben o aylarda. Havuç, kabak, tatlı patates, brokoli, kabak ve asitli olmayan meyveler. Muz, elma, armut gibi. Sebzeleri haşlayıp bazen zeytinyağı bazen tereyağı ve bazen de ayçiçek yağı ile tatlandırabilirsiniz. 

(4 puan) tarafından
Günde kac ögün ve ne kadar veriyorsdnz peki
(762 puan) tarafından
Günde iki öğün veriyordum. Öğlen ana yemek, öğleden sonra 3-4gibi de meyve. İki günde bir yeni bir şey tattırıyordum. İlk defa veriyorsam 1-2 tatlı kaşığı veriyordum. Daha önce tattırmışsam istediği kadar veriyordum.
-Reklam-
0 oy
(492 puan) tarafından
Babyjem klasik bi mama sandalyesi aldım gayet iş görüyor. Ben de 5 buçukta başlamıştım. Tadımlık başladım. Blw yapıyoruz en başından beri kesinlikle tavsiye ederim. Parmak boyutunda güzel hasla ve bebeğin eline ver. Biraz etraf fazla batıyor ama sonrası ve bebeğin ince kaslarınin gelişimi için çok iyi oluyor.
(492 puan) tarafından
Bu arada ilk yardım videoları bollll boll izle çünkü ilk başlarda boğazına çok kaçıyor
(4 puan) tarafından
Merhaba ne haşlıyorsunuz tam olarak anlamadm kusura bakmayın lutfen
(492 puan) tarafından
Sebzeleri hasliyorum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 407 göst.
0 oy
5 cevap 483 göst.
0 oy
6 cevap 277 göst.
0 oy
1 cevap 165 göst.
1 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Mira (237 puan) tarafından soruldu
...