0 oy
282 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (68 puan) tarafından
Merhabalar tecrübeli anneler:) bütün izinlerim bitti artık iş başı yapacağım. Oğlum 11 aylık. Ona zarar vermeden bu durumu nasıl anlatabilirim. Hani sabah gideceğimi ama akşam geleceğimi bilsin istiyorum . Okudugum bir yerde  anne cocuguna ekmek yemek almak için ise gittiğini söylüyormuş. Çocuk günde 1 defa falan yemek yiyormuş.psijologa gittiklerinde anlıyorlar ki annenin bu sözü çocukta olumsuz etki yapmış. Demek ki yemek yemezsen annem yanımda olur. Böyle şeyler yaşamak istemiyorum. tecrübeleriniz varsa yardımcı olur musunuz?
Bebek Ayı 11 aylık

3 Cevaplar

0 oy
(1,428 puan) tarafından
Ben kızım 7 aylıkken işe başladım bay bay gidiyordum o da bana bay bay yapıyordu anneme gidiyordu .. oğlumda da aynı şekilde yaptım genetik mi nedir bilmiyorum çocuklar bana düşkün değil ya da bebeklikten alışıklar :)
(102 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hdhdjdndnbxbxhdnsö
(94 puan) tarafından
Ahahhajh lütfen siz okumaya aydınlanmaya devam edin biz bilgisiz cahil kalmaya devam edelim.. neyse siz bildiklerinizi savunmaya devam edin bende mesleğimi yani öğretmenliğimi icra ederken tek kızıma degl bir çok öğrencime bildiklerimi aktarmaya devam edeyim. İyi gunler
(1,428 puan) tarafından
Ah be bacım.. benim annem de çalışma çocuğun yürüdüğünü koştuğunu göremeyeceksin derdi ama çok şükür hepsini gördüm.. sedaa1 ya katılıyorum çocuğumuz için çalışıyoruz benim de kızımı anneannesi büyüttü şimdi kreşe gidiyor mecbur er ya da geç ayrılacağız zaman geçtikçe birey oluyorlar yuvadan uçuyorlar .. ayrıca her kadının ekonomik özgürlüğü olmalı erkeğin eline bakmamali diye düşünüyorum..
(94 puan) tarafından
Ne güzel konustunuz. Anne mutluysa bebekte mutludur
(102 puan) tarafından
Anlıyorum.....
-Reklam-
0 oy
(94 puan) tarafından
İse giderken oturup ise gittiğinizi akşam geleceğinizi anlatın. Emin olun alisiyolar ve daha sonra bunun normal birşey olduğunu anliyolar. İlk günler iş saatinizden önce bırakın biraz vakit geçirin hemen bırakacağıniz kişiye bırakıp girmeyin. Gideceğiniz zaman ben ise gidiyorum akşam gelicem diyerek kaçmadan bay bay yaparak ayrılın. Birde kime birakscaginiz onemli bebeklikte sürekli gordugu kişi ise daha kolay olacaktir
0 oy
(48 puan) tarafından
3 aylık bebeğim var bu perşembe işe başlıyorum. Ona çalışmam gerektiğini bunun onunla bir ilgisi olmadığını anlatıyorum. Bebek olabilir ama mutlaka beni anlıyor. Kısa süreli gidip geleceğimi söylüyorum umarım zorlanmayız. Annem bakacağı için çok şanslıyım. Çalışan annelere Allah yardım etsin. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 131 göst.
19 Aralık 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Hasrett (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 277 göst.
21 Haziran 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Annemom (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.
0 oy
1 cevap 118 göst.
15 Şubat 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sulegdz (21 puan) tarafından soruldu
...