0 oy
913 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (6 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebeğim 7 aylık ve uykuya dalmakta aşırı zorlanıyor. En son uykusunu öğlen 4de bitirdiği halde gece 11 gibi anca uykuya geçebiliyor. Gece boyu her uyandığında tekrar dalması bazen bir saati buluyor. Çok uykusu olmasına rağmen dalamıyor. Gazı vs yok. Neden böyle bir çözüm bulamıyorum. Çok yoruluyorum.

Başına gelen varsa lütfen yardımcı olur mu? Nasıl geçecek bu durum.
Bebek Ayı 7
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

10 Cevaplar

+1 oy
(250 puan) tarafından
Elbet geçecek.  Beni. Bebeğim de öyle uykusu çok hafif zorluyor gece boyunca meme ağzında uyuyor çekince uyanıyor    bizim sıkıntımız diş ve kabızlık.  Sizinde diş olabilir takip ediyorum çünkü diş zamanı hep meme istiyor 6 disimiz var hepsinde aynısını yaptı 
-Reklam-
0 oy
(113 puan) tarafından
Nasil uyutuyorsunuz, destekli mi? Yani emzirerek, sallayarak yada yanina yatarak mi?
(6 puan) tarafından
Emzirerek uyutuyorum ama nasıl direniyor uyumamak için
(113 puan) tarafından
Malesef ki destekli uyudugu icin boyle oluyor. Bebegim 7 aylikken ayni sorunlari ben de yasadim. Uyku egitimi vererek cozdum bu durumu. Su an bebegim 11.5 aylik.
(6 puan) tarafından
Ya ciddi misiniz? Çok küçükken de dalmakta çok zorlanırdı ama bu aralar iyice arttı. Aslında emdiği halde direniyor uykuya. Emerken dalamıyor.
Peki nasıl bir eğitim verdiniz, bahseder misiniz?
(113 puan) tarafından
Evet benimki de gun gectikte emerken de dalmakta zorlanir hale gelmisti. Zaten egitim esnasinda anladim ki istedigi emmek degilmis uyumakmis. Kendi kendine desteksiz uyumayi ogrenince, egitim esnasinda tamamen kendi istegiyle gece beslenmesini kesti benim bebegim 7.5 8 aylik civariydi. Irlandali anneden egitim aldim ben. Cok cikmazdaydim. Bilgim ve cesaretim yoktu. Iyi ki destek aldim. O gunden beridir hayatimiz duzene girdi. Cok memnunum. Ilk olarak uyku uyaniklik surelerini ayarlayarak her gun ayni saatlerde yatirdim. Ritme vucudu alisinca destekleri kesme asamasina gectik. Egitim 3 hafta surdu.
0 oy
(57 puan) tarafından
Bende şuan kendime bu soruyu soruyordum bu günler nasıl geçecek diye 
0 oy
(42 puan) tarafından
Öncesinde de mi böyleydi ayı küçükken benim kızımda 2 aylık ve şu söyledikleriniz bizde var bizim öğlen uykumuz filanda yok herkes 3 4 aylık olduğunda geçer diyor o günleri heyecanla bekliyorum ama duzelmeyecekmiş gibi geliyor banada
(6 puan) tarafından
Genel olarak dalmada zorluk cekiyordu bebekken de. Ama bu aralar iyice abarttı
0 oy
(800 puan) tarafından
Elbette geçecek. Biz de bu durumun içindeyiz ama azalarak her şey yoluna girecek. Güçlü kal, sabırlı ol
0 oy
Profil image (436 puan) tarafından
16 aylık hala aynıyız bakalım geçer elbet birgün:) 
0 oy
(1,064 puan) tarafından
48 aylik yani 4 yaş seviyesine ulaşmadan gecmiyor kizlar.4 yaşa ulasıp insani yasama merhabaaa diyecegiz guvenin bana :)kizim 5 hucuk yasinda oglum 6 aylik.ay gun saat sayiyorum 48 aylik yaomak icin.gerci ilk hedef niyet ettim allah rizasi icın 1 yaş farzini yasaamaya:) 2 yaş  ardindan 36 ay  ve 48 ay mutlu son:)
(6 puan) tarafından
Yalnız değilmişim en azından ama bu yorum çok gerçekçi olmuş
Profil image (44 puan) tarafından
Yaa peki 2 yaş sendromu ne kadar sürüyor çok yiprandim artikk
(1,064 puan) tarafından
2 yas sendromu 3 yasi da kapsiyor  o inatlasma herseyi ben yaparimcilik geliyor.ta ki 4 yasa kadar devam.bizde oylr olmustu yani. Ama 2 yaştan sonrasi ite kaka bisekilde gidiyor.ikk 2 senelik leveli gectiysen geçmisolsun sükeret:)
0 oy
Profil image (534 puan) tarafından
Uykularımız çok güzeldi 5 aylık oldu olalı gece sürekli uyanmaya başladı şimdi 7 aylık oldu inşallah huy edinmemiştir :(
0 oy
(153 puan) tarafından
Canim benimki de 7 aylık aynı dediğin gibi benim bebegimde. Bizim diş ten oldu biliyorum. Belki sizinde öyledir. Malum zorlu bir süreç bebek için.
0 oy
(33 puan) tarafından
Buyuyunce gecer mi bilmem.benim bebegim 14 aylik su an saat  gece 2 .30 ben uyutmaya calisiyorum.cok duzensiz hafif kesik kesik uykusu var.bir gunu ertesi gunle ayni degil 8 de gece uykusuna gectigide oluyo boyle gece yarisi uyududa.bu biraz bebegin mizacıyla ilgili benimki uykuyu pek sevmiyo.ilk cocugum tam tersiydi duzenli agir uyurdu.ikinci boyle cıktı.bende bekliyom ne zaman duzelir diye. Artik boyle kabul ettim.bide sabah ise gidecem benim icin gercekten zor oluyo.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,046 göst.
2 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Rukiyemuab (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 587 göst.
8 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayparcasi-68! (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 208 göst.
1 Mart 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Blaablaa (561 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 464 göst.
12 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İkranur1. (137 puan) tarafından soruldu
...