0 oy
146 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (20 puan) tarafından
Bebeğim 14 aylık olucak ama hicbisey yemiyo ne yese bogazinda kaliyo ama canı isterse yutuyo hiç iştahı yok en son asisinda hemşire ek gıdasina ağırlık ver demişti ama emmeye guveniyo onuda oyuna çeviriyor zaten iki yudum çekip kucagimdan kalkıyor aç aç geziyor yeni yeni ayaklaniyor ama gücü kuvveti olmadığından sürekli düşüp dudağını patlatıyor artık yiyip ayaklanmasını istiyorum sağlık ocağına götürsem iştah için şurup veya vitamin ilaç yazarmi doktor lütfen cevap verin:(

3 Cevaplar

0 oy
(1,561 puan) tarafından
Yazmaz yazmamalı da. Önce bi kan değerlerine baktırın. Bazı çocuklarda vitamin eksikliğine bağlı da olabiliyor bu durum. Eğer memeye düşkünleştiyse emzirmeyi kesin. 1 yaştan sonra ana beslenme katı gıdadır zaten. 
-Reklam-
0 oy
(8,819 puan) tarafından
Tahlil yapmadan, vitamin eksikliği olup olmadığını belirlemede yazmamalılar. Çünkü bazı vitaminlerin fazlalığı çok sakıncalıdır. O nedenle sağlık ocağına gidip tahlil yapmalarını isteyin. Bu arada Aten artık devlet sağlık ocaklarının verdiği D vitamini ve demir damlası hariç neredeyse her ilaçtan ücret alıyor, daha doğrusu doktor yazsa da parayla alıyorsunuz. 
0 oy
(3,585 puan) tarafından
Karadut surubunu deneyebilirsin canim ben son zamanlarda onu iciriyorum. Hem bağışıklığı kuvvetlendiriyor hemde istah acici özelliği var. Bilmiyorum ondan mi ne son zamanlarda benim bebeğim daha iyi yemeğe basladi. Ama eger dis dönemine girdi ise azi dişleri gibi iştahsızlık yapması normal canim.
(960 puan) tarafından
Nasıl veriyorsunuz yad nereden temiz ediyorsunuz
(3,585 puan) tarafından
Eczanelerde satılıyor zaten ben hünnap in kullanıyorum canim gunde bir çay kaşığı veriyorsun

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 711 göst.
0 oy
6 cevap 401 göst.
4 Nisan 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Ayla_Uraz (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
12 Eylül 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yasem1234 (188 puan) tarafından soruldu
...