0 oy
199 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1,348 puan) tarafından
Daha öncesinde banyoda ara ara huzursuzlandığı oluyodu ama genel olarak banyoda keyifli oluyodu dün akşam yıkamak için banyoya gittik suya temas edince ağlamaya başladı bende oyun şeklinde konuşarak devam ettim ama ağlaması artınca havluya sarıp kucağıma alıp sakinleştirdim sonra tekrar denedim ama bu kez daha şiddetli ağlamaya başladı hemen çıkardım. Bu akşam yine denedim yanımıza sevdiği bebeğini felan aldım önce onu yıkar gibi yaptım sonra kızımı suya temas ettirdim ama yine ağlamaya başladı bende üstelemedim çıkardım hemen. Başına böyle bi durum gelen var mı yardımcı olur musunuz? Neden olmuş olabilir?
Bebek Ayı 11 buçuk

4 Cevaplar

0 oy
(625 puan) tarafından
Ayni seyi bizde yasiyoruz 19 aylik normalde cok seviyordu birden boyle oldu ciglik atarak agliyor ne yapicam bilmiyorum 
(1,348 puan) tarafından
Dün akşam bizdede öyle oldu çığlık atarak ağladı bu akşamda yine ağlamaya başlayınca üstelemek istemedim ne yapıcam bilmiyorum. Allah yardım etsin.
-Reklam-
0 oy
(1,204 puan) tarafından
Banyoda değilde bide oturduğunuz odada yıkamayı deneyin ben havalar soğuk olduğu için sobayı yakıp legende yıkıyorum doğduğunda kaynanam yikamisti çocuk çok ağlardı ben yıkayınca alıştı aksine bizim kiDa sudan çıktımı çığlığı basıyor suda kalmak isyiyor birde o şekilde deneyin banyo bazen korkuyorlar suya koyun biraz içinde oynasın sonrada yıkayın bide suyu direk kızınızın üzerine değilde leğene dökün içine koyun sevdiği oyuncakları yanına indirin içinde az oynasın sizde beraber oynayın bide o şekilde xeneyin 
(1,348 puan) tarafından
Cuma günü yıkadım hiç sorun çıkarmadı pazar günü yıkadım kafasını yıkarken sudan rahatsız oluyo o zaman biraz ağladı ama dün akşam baya bi ağladı bu akşamda önce oyuncak bebeğini yıkadım ördek felan yüzdürdüm köpük yaptım felan ama yıkanma faslına gelince başladı ağlamaya. Durulama için ayağa direndirdim ayaklarını topladı suya dokunmak istemedi. Suyun sıcaklığı felan normaldi birden oldu ne olduysa.
(1,204 puan) tarafından
Benim kızımda çıkınca başlıyor çığlığa ama başına su dökünce nefes gidiyor ya hemen elimle yüzünü burnunu siliyorum sadece kafasının yıkanmasını asla sevmiyor ama TV müzik açık olunca ağlamıyor
(1,348 puan) tarafından
Normalde banyoda sorun çıkaran bi bebek değil ama birden oldu ayaklarını kendime çekiyo suya dokunmamak için.
(1,204 puan) tarafından
İnşallah geçer canım
0 oy
Profil image (436 puan) tarafından
Su sıcak ya da soğuk gelmiş olabilir birde banyoda yıkanmayı sevmiyorlar genelde
(1,348 puan) tarafından
Bi kaç gün öncesine kadar hiç sorun yoktu hep banyoda yıkıyorum suyun sıcaklığı felan normaldi birden oldu ne olduysa anlamadım. Bi kaç gün banyo yaptırmicam bakalım.
Profil image (436 puan) tarafından
Müzik açarak yıkayın bide belki eğlenceli gelir korkmaz
(1,348 puan) tarafından
Aklıma geldi bu akşam ama tekrar bi şansımı deniyeyim dedim bi sonraki banyoda  öyle yapıcam.
0 oy
(250 puan) tarafından
Bizde de 9 aylıkken oldu. Banyoyu, denizi cok severdi bi anda banyo yapmak istememeye basladi. Deniz görünce hala kosarak girmek istiyor ama banyo konusunu tam asabilmis değiliz. Sarki söylüyorum, banyo oyuncaklari ile falan tutmaya calisiyorum genelde. Bir de yuzune su gelmesini hic istemiyor. Ozellikle yüzüne su gelirse kalkıp çıkmaya calisiyor. Bende yikarken yüzüne su getirmemeye dikkat edip en son yuzunu yikiyorum. 
(1,348 puan) tarafından
Benim aklımı karıştıran suya temas etmek istemiyo suya dokununca ağlamaya başlıyor. Elini felan normal çeşmeye dokunuyo ama vücudu temas etsin istemiyo.
(250 puan) tarafından
Bizimde asla kuvete oturmak istemedi. Hala da istemiyor pek. Soguk geliyor olabilir belki. Havalar degisti yada hava cok sicak olunca su rahatlatiyor ama simdi usuyor olabilir. Eger eviniz sicaksa banyoda değilde baska bi yerde gerekirse yakinina ek ısıtıcı açıp biraz su da oynamasina izin vererek yikamayi deneyin bir de bence.
(1,348 puan) tarafından
Teşekkür ederim denicem. Dediğiniz gibi üşüyoda olabilir
(250 puan) tarafından
Rica ederim. Saglikla büyütün insallah bebisinizi.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 455 göst.
4 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Hayatnur (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 265 göst.
17 Mayıs 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Balanza (1,619 puan) tarafından soruldu
...