0 oy
45 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (149 puan) tarafından
Hanımlar kızım 16. ayina girdi dün elhamdülillah.bağışıklık enziminin biri düşük doğmuş bu yüzden çok sık hastalanıyor Bı ara yükselmiş dediydi doktorumuz sonra tekrar düşmüş.Ne yapmam lazım bağışıklığını güçlendirebilmem  için sık sık emiyorda.bol bol emdir dedi doktorumuz sadece . Keçiboynuzu özü aldım hem bronsitide iyi gelsin hemde bağışıklığı guclensin diye faydası yok sanki.
Bebek Ayı 16

1 cevap

0 oy
(8,873 puan) tarafından
Bebekler bağışıklığı düşük doğar zaten. Anne sütü ile artar ilk olarak bağışıklık daha sonra çocuk ne kadar çok hastalanır ise ve hastalığı minimum ilaç alarak hatta grip de 0 ilaç ile yener ise o zaman bağışıklığı güçlenir. Ana sınıfında çocuklar çok hastalanır ve hastalığı dediğim gibi yenip hasta diye ana sınıfını bırakmayan çocuk ilk okula sadece eğitim değil bağışıklık olarak da hazır başlar.
(8,873 puan) tarafından
Ayrıca covit dönemi maske mesafe yüzünden grip bulaşı olmadığı için ve artık normal yaşama herkes dönüp korunmayı terk ettiği için doktorlar bu sene için uyardı. Tüm çocuklar hasta ve bu senenin gribi hırıltı ile başlayıp en az 10 gün sürüyor. Ateş ike başlayan grip ateş düşürücü kullanmadan tedavi edilir ise vücut virüsü ateş sayesinde yenip bağışıklık kazanıyor. Bizde aynı durumdayız. 18 aylık 1 yaşından ittibaren en uzun ara 1 buçuk ay oluyor grip oluyor. Ama her seferinde biraz daha kolay atlatıyor ilaçsız tedavi gördüğü için
-Reklam-
...