0 oy
190 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (68 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 6 aylık kızım var zor bı bebek süpürge sesiyle susuyordu nereye gitsem durması için açardım evde de öyle asla durmazdi diğer türlü. Şimdi uyurken kapatıyorum ama 10 dk sonra gözler açık başka bir şey de dinlemek istemiyor . Gına geldi ve sallamak da istemiyorum artık nasıl öğreticem kendi kendine uyumayı? 
Bebek Ayı 6

2 Cevaplar

0 oy
(78 puan) tarafından
Uyku eğitimi verebilirsiniz tam zamanı şuan verirseniz rahatlarsiniz benim bebeğim daha beterdi 5 aylıkken uyku eğitimi verdim sallamadan kendi beşiğinde uyuyor 12 aylık şuan bu arada uyku eğitimi vermek istiyorsanız araştırma.yapin ve kararlı olun yoksa pes edersiniz ;)
(68 puan) tarafından
Evet sanırım büyük bı zaman ayırmam gerek bunun için . Teşekkür ederim arastiricam
(78 puan) tarafından
Aslında her zaman yatirmaktan farklı birşey yapmıyorsunuz mesela 10 dk salliyorsanix 5 dk sallayın sonra 3 sonra 2 dk saklamayı bırakın önce sonra yatağa koyun ağladıkça kucağınızda sakinleştirip tekrar yatağa koyun çok ağlar ama zamanla ağlaması za azalacaktır yatağa alışmaya başlicaktir pes ederseniz bebek kazanmış olur istikrarlı olursanız siz başarırsınız hem bebek kendine ait bir ortam olduğunu benimser rahat uyue hemde siz sallamazsiniz rahat edersiniz onun yerine diğer işlerinizi görürsünüz çok iyi oluyor
(68 puan) tarafından
Evet ya inşallah başarabiliriz teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(9,102 puan) tarafından
Gece başlayın. Yatağa yanınıza koyun iyice doyurun ve poposuna pış pış yapın. Oda tamamen karanlık olsun. Ninni de söyleyebilir siniz. Sonra uykuya geçmeye başladı bu şekilde diyelim artık yatağında yapmaya başlayın. Yani ben öyle yaptım oldu 
(68 puan) tarafından
Aslında geceleri sallamiyorum emmeye kalktığında vs geri uyuyor bunu gündüz nasıl yapmam gerek bilmiyorum. Gündüz başka yerde yatırıyorum belki ondan da olabilir .
(9,102 puan) tarafından
Büyük ihtimal yerini değiştirmeyin deneyin
(68 puan) tarafından
Denicem teşekkür ederim

İlgili sorular

...