0 oy
181 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (182 puan) tarafından
Selam arkadaşlar, oğlum 6 aylık bugun ögleden önce sünnet oldu, klasik dikisli sunneti tercih ettik. Eve geleli dogru durust uyku uyumuyor deli gibi uykusu var ama agliyor sanirim agrisi var, doktor beze surulmek icin kantoron yagi, bepanten pisik kremi birde batikan verdi, birde Paranox fitil atin dedi, sizlerin deneyimleri benim icin cok onemli, fitil agrisini biraz aliyor galiba birazcik uyuyor sonra avazi ciktigi kadar aglayarak uyaniyor, bu durum kac gun surer birde agrisi icin sizin deneyimleriniz nelerdir, yardimci olursaniz sevinirim.
Bebek Ayı 6

1 cevap

0 oy
(3,620 puan) tarafından
1 saat sonra huysuzlanmisti cok aglamisti eve gelince ertesi gün bir şeyi kalmadı canim bzede fitil vermisti birde antibiyotik vardi. Pipiisne ve bezine sürmek için krem bizde ilk gun bandaj vardi. Ertesi gün çıkardılar. O zaman baticon ve krem sürmeye baaladik. Ama ertesi gün bir şeyi kalmamıştı.
(182 puan) tarafından
Antibiyotik vermedi bize canim, her altini acmada batikon dok, bezine kantaron yagi veya bepanten pisik kremi sur dedi birde 6 saat arayla agri kesici fitil veya calpol ver dedi o kadar, cok zormus inan o agladikca icim yaniyor uyuyamiyorda, insaallah dedigin gibi yarina daha iyi olur, belliki ilk gun oldugu icin bu kadar zorladi.
(3,620 puan) tarafından
Anladim canim kremi bol bol sur yapisma olmasin evet ne yazık ki her cis yaptığı zaman yanıyor. Endise etme ilk gun zor olur ama yarina bir şeyi kalmaz insallah
(182 puan) tarafından
Amin canim Allah razi olsun, sabaha kadar uykusuzuz artik yeterki iyi olsunlarda bekliycez artik.
(3,620 puan) tarafından
Amin canim senden de belli olmaz belki uyuyabilirde canim sağlıklı olsunlar
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 776 göst.
0 oy
2 cevap 331 göst.
0 oy
5 cevap 536 göst.
0 oy
2 cevap 540 göst.
...