0 oy
215 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (3,802 puan) tarafından
Bebegimin 3 gun 2 gecedir atesi var. Gunduzleri 37.5 gscmedi. Geceleri daha cok artiyo 39.4 e kadar cikti. Parol verdim, dus,ilik uygulama yaptim. Bu sekil 38 e dusup 2-3 saat sonra 39 a yukseliyo. Gecemiz boyle geciyo. Tabi uykuda yok gece gunduz. Gunduzleri keyfi yerinde normal,geceleride bi yeri agriyomus gibi degil sadece ates ve uykusuzluktan dolayi keyifsiz. Acaba dis atesimi ? Doktorada gitmedik. Gitmemiz gerekir mi. Suan 8 disi var. Kopek dislerimi cikacak acaba
Bebek Ayı 13

3 Cevaplar

0 oy
(69 puan) tarafından
Merhabalar diş olduğunu sanmıyorum diş çok nadir yüksek ateş yapar 39 lari görüyorsa mutlaka doktor görmeli enfeksiyon olabilir rsv virüsü çok yaygınlaştı bu aralar.
(3,802 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Ates disinda baska bi belirti yok. Geceleri oluyo sadece.
(69 puan) tarafından
Bu durumu yaşadık ateşi oluyordu başka hiç bir şey yoktu. Diş diye bekledim ama ateş düşmedi hastaneye gittiğimizde enfeksiyon olduğunu öğrendik CRP değeri çok yüksekti. Hemen yatış yapıldı viral enfeksiyon denildi 4 gün hastanede kaldık CRP hiç düşmedi sürekli yükseldi o kadar kötüydü ki apar topar eğitim araştırmaya sevk ettiler. Önceki hastanede yanlış tedavi uygulandığı için bebeğimin karacigerleri iflas durumuna gelmiş megersem ve yapılan testlerde cmv virüsü pozitif geldi 5 gün de orada kaldık sonrası taburcu olduk. O günden sonra ateşten çok korkuyorum
(3,802 puan) tarafından
Ayy cok gecmis olsun.  Bende atesten hep korkmusumdur. Bu gecede cok ateslenirse sabah goturecegim. Simdi iyi gibi :(
(69 puan) tarafından
Cook teşekkür ederim korkutmak endişelendirmek için anlatmadım lütfen tedirgin olmayın inşallah ateslenmez ciddi bişey değildir sizinki o olaydan sonra gerçekten atlatamadim çok zordu psikolojik olarak en küçük şeyde çok tedirgin oluyorum.
-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından
Doktorunuzla irtibat halinde olma imkânınız var ise görüşün derim, olmadı yarın ilk işiniz hastaneye gitmek olsun. Bebeğim 10 aylık üç gün boyunca ateş , ishal, diş huzursuzluğunun belirtileri vardi. Fakat gece ve gündüz de gayet dirençliydi. Doktorumuzla görüştük önerileri oldu. Geçmedi  huzursuzluk 1 hafta devam etti. Bugün öğrendik ki amip olmuş çok şükür hafif atlatıyoruz. Yatışımız olmadı. 
(3,802 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Amip oldugunu nasil ogrendiniz kan mi aldilar.
(32 puan) tarafından
Doktorumuz gaita tetkiki istedi. Devlet Hastanesine gidip çocuk doktoruna giriş yapın. Durumu izah edin. Bebek için laboratuvar da ped şişe vereceklerdir. En kısa zamanda bebeğinizin yaptığı kakanın bir kısmını şişeye koyduktan sonra. Hastaneye laboratuvarına teslim edin. Gün içinde mutlaka belli olur.  Allah'ın izniyle bebeğiniz amip değildir.
(3,802 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Bebegimin ertesi gun atesi gecti normale dondu. Doktora gitme geregi durmadik. Suan iyi keyfi yerinde.
(32 puan) tarafından
Çok sevindim sağlıkla büyüsün
(3,802 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim, hepsi saglikla buyusun. Gecmis olsun size de tekrardan
0 oy
(390 puan) tarafından
Ya bende diş diş diyordum gittim hastaneye kanında enfeksiyon çıktı. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldık 2 günde geçti hamdolsun. Geçmiş olsun size de. 
(3,802 puan) tarafından
Sagolun sizdede mi sadece ates vardi, size de gecmis olsun
(390 puan) tarafından
Evet inanin 40 ı bile geçmişti. Allah beterinden korusun cümle evlatları

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 169 göst.
5 Şubat 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde nrdn91 (4,654 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 421 göst.
5 Şubat 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Şeydaerkan (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
...