0 oy
111 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (37 puan) tarafından
Hanımlar hangi ilaçları kullanabiliyoruz bebeğim 1 aylık anne sütü ile besleniyor 
Bebek Ayı 1

3 Cevaplar

0 oy
(62 puan) tarafından
Merhaba geçmiş olsun hemen elma sirkesi azcık gargara yapın inşallah alır acısını.. İnşallah geçer salgın var bu ara.. Bende emziriyorum 2 kez serum aldım antibiyotik agumentin kullandım doktor kontrolunde birsey olmuyor korkmayın doktorlara güvenin bende geçmesin diye dinlemedim doktoru daha cok uzadı rahatsızlığım.. Baktınız ilerliyor doktora gidin emziriyorum deyince hemen ilgileniyorlar hızlıca şükür 
-Reklam-
0 oy
(367 puan) tarafından
Maske.tak kesinlikle ellerini cok sık.yika bebeğine geçmesin  cok.kotu oluyor bebekler direk diğerlerine iniyor anlamıyorum bile. Aferin icebiliyirsun sure eser miktarda geçiyor ıhlamur ic limon mandalina cok yeme bebek.pişik oluyor.aferin içeriğinde bol.bol.su turkey sut miktarını azaltıyor. Burnuna sicak buhar viks sur. Ben 2 tane kullandım 1er tane hemen toparladim.bebegime geçmedi çok.sukur  gecmis olsun. 
(25 puan) tarafından
Grip ilaclarını doktor yazmıyor doktor kontrolu de anti itu ve balgam söktürücü kullandım diger ilaclar etkiler dedi
0 oy
(501 puan) tarafından

Ben geleneksel yöntemi denedim geçti hızlıca boğaz ağrım. 

Sütü kaynattim. İçine bal ve  karabiber koydum. İçtim bunu sicakken yavaş yavaş. İşin doğrusu hakiki bal bulamadığım halde işe yaradı. A101den aldığımız balı kullandim. Temelde karabiber c vitamini oranı çok yüksek bazı faydalı besinlerin vücuttan daha iyi emilmesini sağlıyor. Süt ve bal içinde hem daha kolay tüketiliyor hem de daha islevsel. Bir bardak sütün içine bolca karabiber ve birkaç kaşık bal ile deneyin isterseniz. 


Bebeğinizi de bolca emzirin. Onun ilaçları , koruyucuları süt ocinde kendiliğinden üreyecek. Bebek hasta ise o emerken vücut bunu anlıyor ve ona uygun içerikte süt üretiyor. Siz hasta iseniz vücudunuzun iyileşmek için ürettiği antikorlar süt ile bebeğe de geçiyor, koruyucu oluyor. Böylece bebeğin hastalanma ihtimali düşüyor, hastalansa bile daha kolay toparlıyor. Allah'a bin şükür muhteşem yaratmış bizi. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 177 göst.
24 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ezra (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 514 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
21 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde betul000 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
...