+1 oy
1,436 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (100 puan) tarafından
tarafından kapalı
Sağlık ocağında verilen d Vit ve demir gibi vitaminler de bile paraben gibi kimyasal koruyucular var . Bebelerimize vurulan aşılar da  ne gibi içerikler var kim bilir . Hiç güvenim yok . Şu ana kadar istemeye istemeye vurdurdum ama artık vurdurmak istemiyorum .  şüncelerinizi merak ediyorum bu konuyla ilgili  
notu ile kapatıldı: Tartışmaya açık

28 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından
Daha geçen habeerde gördüm kızamık tan ölen 125 Bin insan varmış bu aşı karşıtları yüzünden bulaşıcılik ve hastalık artıyor yeter ya vallaha insanların vebaline girmeyin benim çocuğuma bişey olsa ne olacak 
-Reklam-
0 oy
(187 puan) tarafından
Sağlık ocağının hiçbir ilacını kullanmadım bebegimde orada hakkı olabilirsin ama aşı konusunda size katılmıyorum.En basiti şuan rota virüsüne yakalanan okadar çocuk var ki o bile özel aşi olduğu halde yaptirdim.menejiti yaptiracagim.ilerde hangi hastalıklarin olacağını bilmiyoruz sonradan pişman olmayalım zararlı olsa bilmem kaç yıllık aşıları devlet neden yapsın.
0 oy
(486 puan) tarafından
Bildiğiniz içerikler nedir acaba? Paraben nedir biliyor musunuz mesela? Bir malzemenin kimyasal olmama gibi bir ihtimali olup olmadığını biliyor musunuz? Bir kimyager olarak soruyorum bu soruları. 
0 oy
(301 puan) tarafından
Aşıların içeriğini tam olarak araştırdınız mı mesela ? Çocuk felcinden vs birçok önemli hastalıktan korumak için yapılıyor bu aşılar ilaç ve aşıyı karşılaştıramazsınız ilaçlar bitkisel olrakta temin edilebilir tercih meselesi bu ama aşı tercih değil toplumun sağlığı ilerideki neslin hastalıkları bu aşılara bağlı malesef bizlerde olduk zamanında neyimiz eksik ? Devlet bu kadar mı düşman ki bize lütfen çocuklarımızın sağlığı için şu aşıları irdelemekten vazgeçin vallahi birileri buraya yazınca artık ruhum daralıyo ben çocuğumu koruyup kollayayım özel aşılarına varana kadar yaptırayım ama birileri çıksın yaptırmasın ve benim çocuğumun sağlığıyla oynasın nefret ettim bu ülkedeki cahil zihniyetten 
0 oy
(171 puan) tarafından
Orta çağda veremden vebadan vs dünya nüfusu azalmış. Elimizde böyle bir imkan varken artıları ve eksileri görmek lazım. 

Yediğimiz içtiğimiz her şeyden bunlara maruz kalıyoruz. İlla abur cubur olmasın, paketli kuruyemişlere bile koruyucu ekleniyor.
0 oy
(900 puan) tarafından
Sanki bilimsel araştırma yapmış da içinde paraben varmismis. Ay biseyi de bilmeyin ya googleue yazan profesör oluyor.
0 oy
(9,166 puan) tarafından
Çocuklarımın tüm aşılarını yaptırıyorum. Yani durumu olmayıp özel aşı yapmayan kişileri anlarım. Ama aşı yapmayan kişiler yüzünden tüm toplum tehdit altına. Şahsen ben hakkımı helal etmiyorum. 
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Daha geçen gün bir çocuk kuduz yüzünden öldü. Ailesine haber verseydi ve aşısı erkenden yapılsaydı şu an yaşıyor olacaktı. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 631 göst.
15 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Dilllllaraaa (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
0 oy
12 cevap 916 göst.
0 oy
6 cevap 321 göst.
...