0 oy
155 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (57 puan) tarafından
Arkadaşlar süt ürünleri ve yumurtaya alerjisi olan kızıma kahvaltıda ne yedirecem şaşırıyorum. Kahvaltı önerisi olan var mi?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukarı 
(49 puan) tarafından
Zeytin ezmesi vegan fındık ve fıstık ezmesi almıştım canım çok geçmiş olsun olsun
(57 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım alayım normal zeytin yemiyor onu deneyeyim.
(49 puan) tarafından
İnşallah tez zamanda geçer canım
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından
Salatalık, zeytin, haşlanmış patatesi püre yapıp zeytin yağı koyardım içine biraz, az soğanlı biberli menemen ( rende yap domatesi), patates kızartması, ekmek içi, hep böyle besledim yumurta diyetimiz açıldı şimdi süt devam ediyor değişen tek şey yumurtalı menemen yapıyorum hala aynı gidiyor kahvaltımız 
(57 puan) tarafından
Ne kadar sürede yumurtaya geçtiniz. Inan zorlaniyorum. Yemek türü seçmiyor ama kahvaltida peynir falan zor yiyordi şimdi iyice gitti.
(68 puan) tarafından
Bizim doktor kanlı ishal oldu ve yumurta ile sütü direk diyet başlattı çocuğum testlere yanıt vermiyordu emin olamadı neye alerjisi olduğuna belki de yumurtaya hiç olmadı alerjisi biz 8 ay sonra falan açtık doktor kontrolünde b sıkıntı olmadı ama dediğim gibi yumurtaya belki başta da yoktu siz ek gıdaya geçtikten sonra mı belli oldu peynir yediriyormuşsunuz galiba bebeğe
(57 puan) tarafından
Canım yoğurt yiyordu peynir yemezdi hiç yumurta yiyorduk biz 18 aylik olduk yeni oldu kollarinda pütürlük oluştu götürdük kanda çıktı. Şimdi diyetteyiz yoksa başka hiçbir belirti olmadı bakalim hayırlısı olsun. Deri testi yapilacak bu ayin 15 inde.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
0 oy
2 cevap 155 göst.
0 oy
6 cevap 1,229 göst.
0 oy
4 cevap 732 göst.
...