0 oy
240 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (85 puan) tarafından
tarafından kapalı
Anne pak çok zormuş bebeğim hasta olacak canı acıyacak diye çok korkuyordum bugün 4. ay aşımızı olduk hafif ateş var diş belirtileri var ağzından durmadan salya akıyor sünnet yaptırmak istiyorum ama bana cesaret verecek kimse yok gece uyumuyor yanımda kimse yok oğlumu canımdan çok seviyorum o sağlıklı olsun bana yeter ama şunu anladım kimseye kimseden fayda yok sorsan dağları devirirler 
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından
Maalesef yapacak bişey yok. Bugünlerde geçecek siz ne yaşadığınızı hiç unutmayın ilerde başkasını gördüğünüzde bende bunları çekmiştim yardımcı olayım diyebilmek için 
-Reklam-
0 oy
(186 puan) tarafından
Ben de yalnız büyütüyorum beklenti içine girmiyorum da kimse de yardım etmek zorunda değil. Siz de beklemeyin hayat daha kolay siz daha güclü olursunuz inanın.
0 oy
(3,648 puan) tarafından
Valla canim bebegim 16 aylik tek başıma büyütüyorum. Zor bir süreç cok zorlandığım zamanlar oldu. Bak simdi bile bazen uyumuyor. Sonuc olarak cocugu baskasi icin yapmıyorsun. Kendiniz için siz bakmak için yapıyorsunuz. Bn 1 hafta sonra sezeryanli halimle evime geçtim. Ben yaptım ben bakicam dedim. Yani cocuk bu bir sekilde büyüyor. Bu arada 36.4 ateşten sayılmıyor. Biraz once postunda yazdim. Sunnet konusuna gelince kimseden bir cesaret beklemene gerek yok. Ben gittim 3 aylikken doktoru ile konuştum. Hastaneye gittim yaptırdım. Bunun için cesaret niye bekliyorsun ki. Kendi kararlarını kendin verebiliyor olman lazım. Tamam cani yanıyor vs ama en doğru kararı baskasi ile değil cocugun için kendin karar vermen lazım. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 75 göst.
26 Kasım 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde birmelekannesi0 (4 puan) tarafından soruldu
...