0 oy
193 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (14 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar

Benim dört aylık ikizlerim var. Henüz düzenli bir uyku programımız yok. Bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba nasıl bir düzen sağlayabilirim?
Bebek Ayı 4

3 Cevaplar

0 oy
(44 puan) tarafından
Benimde 2 ay 10 günlük ikizlerim var gece hic uyumuyorlar  3 saat uyusalar ona bile raziyim 
(14 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
-Reklam-
0 oy
(346 puan) tarafından
7aylik olmaya 9gunumuz var ayına göre ne kadar uyuması ve uyanık kalmasi gerektigini öğrenip ise o saatleri takip ederek başlayın ben gündüz 3uyku yapıyordum o dönem hala aynı gerçi uyaniyorlar di 2saat oynuyorduk kitap filan okuyordum 2saat sonra uykuları geliyordu yatırıyorum genelde 30 40dk de uyaniyorlar gündüz uykuları yok ama yinede beşiklerinden kaldirmiyorum önceleri aglarlardi  şimdi dış kaşıyıciyla  emzikle olmadi oyalanacak bisey veriyorum ellerine oynuyorlar bazen tekrar dalıyorlar oyalanirken dalmazlarsa 2.satte alıyordum en geç 8-9gibi akşam uykusuna yatırıyorum genelde 7gibi kalkıyorlar bı ara 6 da yatıp sabah 5 de kalkarlardi uykusuz kalıyordum şimdi gündüz uykularını duzenledigim için akşam biraz daha geç yatıyorlar sabah en azından biraz daha geç kalkıyorlar şimdilik böyle ilerliyoruz 53 gün sonra ise basliycam ve ufaktan dişlerde beyazlamaya başladı bakalım huy sularını değişecek mi  
(14 puan) tarafından
Düzenlemeye çalışıyorum ama saatlerce uğraşıyorum uyumuyolarlar benim istediğim saatte
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Ah keşke elimden bişey gelse tüm ikiz annelerine yardım etsem.benmde ikizlerim 25 aylık.biz 7 aydan bu yana kurduğum düzende devam ediyoruz.yabi birazda onlarin düzenine sen ayak sagliyorsun.bizimkiler sabah erken uyanırlar bu hep böyleydi.o aylarda gece 2 kere emzrmeye uyanrdım.simdi bıraktık şükür.aksamda  en geç 9 da uyurdular. Tabi dönem dönem bu saatler 3 aşağı 5 yukarı olabiliyor.ama şuan hala 9da uyuyorlar.sabahta 6 ile 7 arası uyaniyorlar.7. aydan buyana 2 uyku yaptılar.24 ayliktilar tek uykuya düştük.birini salıncakta salliyirum diğerini ayağımda yavaştan salliyirum bu düzende devam ediyoruz.kolaylik diliyorum.
(14 puan) tarafından
Bu düzeni nasıl sağlayabildiniz
(1,300 puan) tarafından
Valla bı kere sağladık ve devamlılığı önemli her koşulda o saatte uyudular.herseyi onların düzenine göre ayarladık eşimle.yani ilk başta 8 8bucukta uyuyorlardi büyüdükçe saati 9a sabitledik. şuan uyutuyorum mesela.4 aylık oldukları için bı tık zaman lazm canm dis oluyor bazı bebeklerde gaz bitmemeis oluyor.huzursuz bebekte uyumuyor.bu arada ben emzriyordum.uykuya dalmada kolaylık oluyordu.
(14 puan) tarafından
Bende emziriyorum belki uykusu gelir diye ama tık yok

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 132 göst.
19 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Emine Toprak (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 181 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.
1 Mart 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde _Gül_ (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 792 göst.
...