0 oy
299 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (325 puan) tarafından

Selam arkadaşlar 1 aydan fazladır meme reddi yaşıyorum bunla alakalı post falanda açmıştım. Emzirme danışmanlarıyla konuştum ve bana bebekler bi sağlık sorunu varsa ve sizin yediklerinizden etkilenerek memeyi bırakır çok büyük olasılıkla dediler. Sağlık sorunumuz yok çok şükür. Her zamanki beslenmeme ek süt olsun diye anne çayı içiyordum. 2 aydır falan. Kan testi verdim ve alerji çıkmış sende dedi doktor ama benim hiç bir şikayetim yoktu. (Testi başka bişey için yaptırmıştım) ciddiye almadım doktor sonucunu,  aptamilin emzirme danışmanını aradım bana bitkisel otların alerjiye sebep olabileceğini bebeğin emmek istemeyeceğini anlattı. O çayı 4 gündür içmiyorum ve bebeğim 2 gündür emiyor. Şükürler olsun. Danışman bana süt olsun diye yediğin şeylere dikkat et dedi. Çayın içeriğinde rezene ,anason, kimyon ,ısırgan otu, kişniş var. Ve ne bende nede bebeğimde herhangi bir alerjik bulguya sebep olmadı. Sadece tesedüf eseri kan tahlilinde öğrendim.  Danışmanda yediklerini sorgula deyince aklıma bu çay geldi... neyse uzun oldu hakkınızı helal edin arkadaşlar. İnşallah faydası olur sizlerede:)

1 cevap

0 oy
(275 puan) tarafından
Teşekkürler bilgi için. Ben de humananin çayını ictigimde kızımın büyük tuvaletinde değişimler olmuştu. Bıraktım düzeldi tekrar içtim tekrar etti. Onun için birakmistim. Kas yapayım derken göz çıkarıyoruz bazen :) ne mutlu farketmissiniz :)
(325 puan) tarafından
Kesinlikle:) açıkçası kan tahlili yatırmasam alerjiyi öğrenmesem hala içmeye devam ederdim. Hatta alerjiyi öğrendim Ama otların yapacağını yine tahmin edemedim. Danışman söyleyince bıraktım. Meğer redde sebep olan oymuş.  Allah kimseye yaşatmasın çok zor 1 ay geçirdim
(275 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun aminnn cumlemize inşallah. Tüm bebisler sağlıkla huzurla büyüsün. Alerjiyi bulmak zor oluyor. Ben de ek gidada sürekli not alıyorum ne yedirdim, bir değişiklik oldu mu diye. Allah kolaylık versin tüm annelere :)
(325 puan) tarafından
Ek gıdadan ben çok korkuyorum 2 ayımız var. Aminn aminnn :)
(275 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla sen de benim gibi pimpirikli bir annesin:) ben bı defter tutuyorum. Görenler gülüyor. Ama napiyim işte dayanamıyorum :)
(325 puan) tarafından
Hemde fazlasıyla.  Hatta çevremdekiler beni eleştiriyor , bırak normal bebekler gibi büyüsün çok  üstüne düşüyorsun diyorlar.  Ama elimde değil yavruma canım feda. :) defter çok mantıklıymış bende yapayım bari :)
(275 puan) tarafından
Aynen ben de tepki aliyorum ama alıştım artık gülüyorum :) tut valla iyi oluyor :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 195 göst.
21 Şubat 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde gucer (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 119 göst.
28 Şubat 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ikra41 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
7 Ocak 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde İpek123 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
6 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mvbr (105 puan) tarafından soruldu
...