0 oy
214 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (2 puan) tarafından
Kısım bir buçuk yaşında anneler illaki başınıza gelmiştir diğer kızım okuldan bit almış onu temizlim derken 1 buçuk yaşındaki kızımın saçına benim saçıma bit gelmiş saclarimizda uzun annem kes saçını kızının diyor ama ben kesmek istemiyorum napabilirim yardımcı olur musunuz eczanelerde satılan bit ilaçları kullansam küçük kızıma zararı olur mu ?

4 Cevaplar

+1 oy
(9,107 puan) tarafından
Bit ilacı olmadan belki uzun sürer. Ama bir yöntem var yeğenime kullandım daha önce. Çocuğu banyoya sokun saçını yıkadıktan sonra iyi bir saç kremi alın iyice saçına boca edin vol olsun. Sonra tarayın saçlar açılınca bit tarağı ile tarayın taradikca saçlar öyle kaygan oluyor ki bit sirke hiçbiri tutunamayip kayıp gidiyor tarakla. Krem akıp gittikçe yine sürün 
-Reklam-
0 oy
(11 puan) tarafından
Benimde dördüncü sınıfa giden kızımın başına gitmiştiler ondan heppimizin başına geçtiler  . Eczaneden ilaç aldım öyle geçtiler .sizde ilaç alın eczacıya küçük kızınıza kullanıp kullanamayacağınızı sorun. Öyle kullanın yoksa gecmezler perişan olursunuz. Bizimki aylarca sürdü düşünün .
(11 puan) tarafından
Bu arada kızlarımın saçlarıda uzundu kes diyenler çok oldu ama kesmedim. Eczaneden alacağınız ilacın yanında  spreyli olanını al o çok iyi geliyor.
0 oy
(483 puan) tarafından
6 ay kurtulamadık o illetten bıktım usanmıştım iyice paranıt diye bır ilacı var hergun yap etki ediyor baya 
0 oy
(221 puan) tarafından
Siz sacınızı boyauabilirsiniz boya da biti  öldürür diye söylemişti bir güzellik bakım uzamanı, ama kızınız için bir şey diyemeyeceğim doktora sormakta fayda var derim...

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 414 göst.
11 Aralık 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Tosbişimmm (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 615 göst.
25 Ağustos 2020 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Ferayemir (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 999 göst.
...