0 oy
246 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (16 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhabalar hanımlar memlekete geldim bebeğimle ailem burada. Bebekle olunca tanıdık eş dost geliyor ziyarete ama moral bozuyorlar başka bişey yaptıkları yok. Doktor önerisi ile mama da veriyoruz takviye olarak herkes doymuyor mu niye veriyorsun sütün mü az sonra niye kundak yapmıyorsun diyorlar benim bebeğim sevmiyor kundağı sıkılıyor su vermedin mi hiç diyorlar anne sütün de su var diyorum mamayı neden kaşıkla yediriyorsun biberonla vermiyorsun küçük biberon var Allah'ım bu insanlar neden böyle yeni doğum yapana köstek oluyorlar 
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevaplar

0 oy
(9,107 puan) tarafından
İnan ikinci çocukta bile ya bu kadın zaten bir çocuk büyütmüş 11 yaşında bir susalım demiyor onlar. 
-Reklam-
0 oy
(376 puan) tarafından
Ahh yeminle ayni seyleri yaşıyorum. Yarin 40 imiz çıkıyor 40 günde kafayi yemediysem daha yemem herhalde. Benimde sütüm hic gelmedi denilecek kadar azdi dr onerisi ile mama ile destekledik hatta şuan hic sut yok tamamen mama vermek zorundayim gelen giden mamaya takmis durumda. Sanki biz cok merakliyiz para cok geliyor mamaya yigiyoruz ne varsa tovbe ya :) 
(403 puan) tarafından
Kendinizi hiç üzmeyin gereken cevabı verin keyfinize bakın herkes kendi işine baksın bilende konuşuyor bilmeyende :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 400 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.
0 oy
3 cevap 139 göst.
0 oy
1 cevap 188 göst.
...