0 oy
135 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (196 puan) tarafından
Artık o kadar yoruldum ki hiç gücüm kalmadı, 1buçuk yaşındaki oğlum 11 gündür hasta geçmeyen öksürük, tıkanıklık, balgamlı grip, iştahsızlık, huysuzluk, ayaklarımdan indirdiğim an uyumaması gerçekten çok zor. Çıkarmadığım doktor kalmadı, tahlilleri temiz çıktı ciğerlerinde bişey yok denildi. Uzman doktor, 3kez acil doktoru muayene etti. Sürekli ilaç değiştirdiler ama bi faydasını görmedik 11 gündür. Yarın tekrar farklı özel bir hastaneye çıkartıcam umarım düzelir. Çünkü çok acı çekiyo yavrum rahat uyuyamıyor..

Ayaklarım felç durumda, bedenim bitik, uykusuzluk o konuya hiç girmiyorum 11 gündür toplam 4 saat uyumuşmuyumdur sanmam. Kendimi toparlamam lazım ama bişeyi tutacak halim yok.

İlaç olarak ventolin+cortair, kreval, amoklavin kullanıyoruz. Önerdiğiniz bişey varsa yardımcı olabilirsiniz..
Bebek Ayı 18

3 Cevaplar

+1 oy
(366 puan) tarafından
İnstada hastalanmayancocuk sayfasını takip etmenizi öneririm bende yeni keşfettim ve birebir yapmaya başladım çok şükür oğlum daha iyi bir bakın sizde..
-Reklam-
0 oy
(8,819 puan) tarafından
Burnunu açık tutmanız çok önemli, burnu tıkalı olunca ağızdan nefes alır, o zaman da boğazı kuruyup öksürük yapar. Özellikle uyumadan önce mutlaka temizleyin. Bol sıvı verin, balgam sümüğü yumuşatın kolay atmasını sağlar. Grintuss adında bitkisel bir balgam söktürücü var bizim çok işimize yaradı. Odasını mutlaka nemli tutun kuru hava da öksürük yapar
(196 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(7 puan) tarafından
Tip-a tip aynı sorunlar bizde de var oğlum 8 aylik aciller alışmış ilaç yazıp göndermeye muayene bile etmiyorlar evim ankarada gata hastanesine götürdüm şuan bebeklerde ve çocuklarda 3lu virus varmis virüs ilacı verdiler bize de artı keçiboynuzu özü veriyorum Rabbim yardim etsin yavrularimiza

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
0 oy
0 cevap 80 göst.
20 Şubat 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Sumeyraicik (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
0 oy
0 cevap 95 göst.
5 gün önce 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Nur1234 (22 puan) tarafından soruldu
...