0 oy
236 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (86 puan) tarafından
Arkadaşlar benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba ne yapmalıyım ? Kızım 2 hafta önce biberon reddi yaşadı. kucağımda müzik açıp evi turladim.resmen mama yesin diye  o zamanlar zar zor yedi. Şu 2 günden beri aynı durumu yaşıyorum. sütüm yok ama memeyi tuttu emzigide tuttu Ne yapmalıyım.mamayi.mi değiştirmeliyim.yoksa.biberonumu mama.olarak.golden.goat kullanıyorum.2 aydan beridir çokta güzel kilo yaptı ve kabız felan olmadi biberon olarakta Philips avent kullanıyorum. benim.gibi.olan var mı aç uyuyor bu durumda.beni.mahvediyor ?
Bebek Ayı 3

4 Cevaplar

0 oy
(14 puan) tarafından
Sizi öyle iyi anlıyorum ki kızım 1 aylıkken tedavi olmam gerekiyor diye memeden kesmiştik. 5. Aya kadar ara ara biberon reddi yaşıyorduk. Denemediğim biberon Denemediğim pozisyon kalmadı çok yıpratıcıydı. İşin kötüsü ben mama da değiştiremiyordum laktoz intoleransı vardı lf mama kullanıyorduk. 4 buçuk aylıkken doktor kontrolünde ek gıdaya geçtik ama yine de ek gıdaya olacak gibi değildi. Çok düşündüm ne yapabilirim diye azmettim bu çocuğa bişeyleri emmeyi tutku haline getirmem lazım diye. 5 aylıkken emzik tutturdum. Zor oldu ama başardım. Emzik tuttuktan sonra hiç biberon reddi yaşamadım. Emzik avent kullandım. Ama tutmasa tommee Tippee breastlike emzik deneyecektim. Çünkü damaklı denedim olmadı. Emzik konusunda da her ağladığında verdim uyurken verdim uyanınca verdim. Her fırsatta verdim. Öğğ yapsa çektim biraz sonra yine denedim. Sen gerildikçe bebeğin de gerilir. Sabırlı ol güzel anne seni çok iyi anlıyorum. Bugünler geçecek inan bana. Sevgiler.. 
(86 puan) tarafından
İnşallar canım valla çok yıprandım 2 hafta öncede böyleydi ondan önce hiç böyle bir durumla karsilasmadim
-Reklam-
0 oy
(103 puan) tarafından
Lansinoh biberon dene mutlaka tutmayan bebek duymadım dene 
(35 puan) tarafından
Lansinoh kullanıyoruz arada Red yaşıyoruz sanırım bu bir atak
(86 puan) tarafından
Deniycem canim.o biberonu
(86 puan) tarafından
2 hafta öncede böyleydi atak olabilir aynen canım.
0 oy
Profil image (194 puan) tarafından
Canım sürekli ara ara ağzına ver alışır benim kzida hiç tutmazdi ama ilgilendim baya sonunda tuttu bence biberonla alakası yok 
0 oy
(475 puan) tarafından
Esd besleme sistemi kulanin meme emerken mama içecek 
(86 puan) tarafından
O nasıl birşey canım
(475 puan) tarafından
Biberonla mama yapıyor hortumla göğsüne bagliyorsun çocuk seni emiyor ağzına hortumdan mama gidiyor
...