0 oy
80 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (30 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba anneler 3 aksam dan beri 1 aylık kızım 7 8 olunca saat agalmaya basılıyor gogsumde alınca uyuyor ac da degıl neden yapar bılgısı olan varsa yaxa bılır mı veya basından gecen gazı damlası da kullanıyoruz gunduzleri boyle yapmıyor fazla 
Bebek Ayı 1
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(2,477 puan) tarafından
Gazı vardır canım
(367 puan) tarafından
Kolik bebekler aksam 7 8 den sonra daha cok sağlarlar ilik.tanisi bazen yeni dogan  bazen 3 aylık sürede ortaya cikiyornyediklerine sen dikkat et kimyonlu sicak su ic her yediğine kimyon kat youtubdan kolik.masajlarini yao bebege ayaklarına krem.sur masaj yap gun icinde biriken çıkartılan gaz kaka ile villaya çalıştıkça ağlar bebek. Akşam ağlama saatine yakın sicak yika ayağını sırrın sicak tut vücudu gec desin gazini çıkarsın.fark edeceksin zaten rahatlar samsample gaz damlasini kullan. Bebeğine kimyonlu sudan kasik ucu minicik ile verebilirsin korkan.hic birşey olmuyor rahatlatıyor.ozellikle kolik müzik dinler sakinlesicektir.orhan osman kolik müzik dinler anında sakinlesir uyu cok ağladığında sesi yüksel sakinlemeye başladığında kış bi süre dinler uyudugunda.anne kalp sesi beyaz gürültü içeren bi müzik... biz halla dinliyoruz uyguluyoruz 5 aylık olduk geçmiş olsun. Birde sizde sakın olun bebekler anne yada baba stresli ise bunu hisseder daha cok ağlar. Kulağına hissss hisss sesiz tonda kokunu koynunda alarak sakinlestirtir.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 156 göst.
2 Aralık 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Fky2222 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 273 göst.
16 Eylül 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mervekrvl (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
...