0 oy
271 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (47 puan) tarafından
tarafından kapalı
Oğlum yeni yaşına girecek 20 gün sonra sizce anne ve baba olarak ne almalıyız ben bisiklet düşündüm ama fikir verir misiniz??
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevaplar

0 oy
(1,102 puan) tarafından
Biz akülü araba düşünüyoruz birikim yapcaz 9 ay var daha bisiklet iyi fikir ama aldığınız gibi kullanmak isteyecektir 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasılsa şuan için anlamayacak ve sevinmeyecek. O yüzden bisikleti 3_4 yaşında alabilirsin.

1 yaşa uygun oyuncak al bence.
0 oy
Profil image (4,553 puan) tarafından
Kız ben 1 yaş için bir şey almadım yani anlamaz etmez ama onun için hayatımda ilkkez yaş pasta yapmıştım ve şekerli olarak tadına baktığı ilk şey pastadan bir parça olmuştu bence o da bir hediye sayılırdı :) oyuncak alabilirsin bence mesela lego tarzı bultak tarzı bir şey ya da ahşap puzzle olabilir karton hikâye kitabı olabilir araba top olabilir yani bunları hediye olarak  anlamasa bile mutlaka sevecektir. Bisiklet için yazı bekle ya da birkaç yıl sonra al henüz erken olur ha evinde yerin varsa al koy kenara o ayrı mesele. Çocuk bisikleti motoru da olabilir kızıma 19 aylıkken almıştım çok seviyor :) 
0 oy
(6 puan) tarafından

image

Ben oğluma bunu almıştım 1 yaşında şuanda 19 aylık çok severek kullanıyor 

image

Böyle birşey alınabilir 


(277 puan) tarafından
Bu araba bizde var oğlumun yaşına bir ay var şuan sadece dokunarak oynuyor bazen biz bindirip gezdiriyoruz yürümeye başlayınca bence keyif edecek. oğlumdan büyük çocuklar gelince gidene dek biniyorlar
0 oy
Profil image (436 puan) tarafından

Biz kendimiz hediye almadık vala soruyu görünce bi düşündüm biz niye almadık hiç aklımıza gelmedi diye :)   doğum günü yaptık özellikle bişey almadık ama hemen herkes hediyesiyle gelmiş bizler anne baba olarak sürekli biseyler alıyoruz nasılsa 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 650 göst.
0 oy
1 cevap 161 göst.
0 oy
4 cevap 343 göst.
1 Ağustos 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Asfkbraocl (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 488 göst.
...