0 oy
290 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (6 puan) tarafından
Merhaba 

Bebeğim 95 günlük ve iştahlı bir bebek 2500 kg olarak doğdu şuanda 6090 kg eskiden çok emerdi şuanda fazla emmiyor ve sürekli memede uyuyor daha önce mama veriyordum ve son 1 aydır bıraktım biberon emzik red ediyor günde 7 8 Cisli bez ve 1 kakali bez alıyoruz sizce doyuyormudur? Birde goguslerimde aşırı ağrı oluyor ve yaralar oluştu göğsü boşalmalı miyim bebeğim yeterli emmiyor olabilir mi ?Lütfen yardımcı olur musunuz?
Bebek Ayı 3 aylik

4 Cevaplar

0 oy
(156 puan) tarafından
Bence yeterli die düşünüyorum bez sayısı iyi .. bende bı soru sorabilir miyim ya benim bebeğimde 88 günlük sadece anne sütü alıyor ve kakasını 7 gün yapmadı lavman yaptık rahatladı şimdide 4 gün olcak yine yapmıyor sizinki günlük yapıyormu
(6 puan) tarafından
Benimki günlük yapıyor. Ama yapmayabilir normal diyorlar. Ben gazı için maflor kullanıyorum gazı rahat çıkıyor ve kakasını yapıyor. bir doktorunuza danışın isterseniz.
(169 puan) tarafından
Sadece anne sütü alan bebeklerin haftada bir kaka yapması normal kabul ediliyor
-Reklam-
0 oy
(367 puan) tarafından
Bebeginiz doyuyor sütünüz yağlı demekki. Hem yaramış mahşallah. Ayrıca bez sayısı çok iyibenim ki yarısı kadar yapıyor. Birde Bebeğiniz emdiğinde tam boşalmadığını hissediyorsanız Sağma makinesi varsa kullanın emzirdikten sonra. Hem depolsmış olursunuz. 
(367 puan) tarafından
Ayrıca aç olsa deli gibi ağlar. Sizin ki memede uyuyor doyuyor yani
0 oy
(8,873 puan) tarafından
Anlattıklarınıza göre doyuyor 
0 oy
(5 puan) tarafından
Bez sayısı çok iyi bence doyuyordur yinede sütünün yeterli olup olmadığını göğsünü yağarak anlayabilirsin birde bebek açsa ağlar eğer keyfi yerinde size gülüyorsa sorun yok demektir bu arada bir bilgi 4. Ay atağına az kalmış yaklaşık bir buçuk ay meme reddi olacak 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 489 göst.
0 oy
3 cevap 341 göst.
0 oy
2 cevap 155 göst.
3 gün önce 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayça.00 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
...