0 oy
188 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (49 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler,oğlum son 2haftadır uykusunda hep ağlar,bilmiyorum atak günleri mi?bu arada diyorlarki,yürümek istiyor korkuyor filan,,malesef hala tutarak yürür,,bunlamı alakalı hiç bilmiyorum,başına gelen varmı?
Bebek Ayı 16

3 Cevaplar

0 oy
(2,202 puan) tarafından
O aylarda 1.azi dis çıkarıyordu oğlum ve hep Ağlayarak uyanırdı sizinde öyledir belki disten olabilir
(49 puan) tarafından
4diş üstdən 2diş altdan var..azı çıkarmı acaba?yoksa köpək dişlərimi çıkmalı bilemedim,çok teşekkür ederim yorumunuz için
(2,202 puan) tarafından
Alt yan kesiciler de cikiyor olabilir ama sıralama çocuktan çocuğa değişir rica ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(492 puan) tarafından
Büyük ihtimal distir azı dişler geliyordur. Ama siz yine de eğer mümkünse beraber uyuyun sizin kokunuzla uyutun. Bolll bolll dua ile uyutun hep okuyun. Bebekler bir süre melekleri de farklı alemleri de görür derler büyüklerimiz.hatta kayinvalidem bebekleri iste biz senin anneni kacirdik babani kacirdik diye korkuturlar der tabi kulaga komik gelse de :) Kucağınızda uyutun ve ağladığı an sarılın öpün koklayın merak etme ben burdayım işte baban burda güvendeyiz biz senin yanindayiz sen inanma onlara gibi sözler söyleyin. Emziriyor iseniz emzirin. Sakinlesecek ve hatta bazen gözünü bile acmadan uykuya dalacaktir. Benim kızım da bazenleri korkarak ya da ağlayarak uyaniyir bunları yapıyorum iyi geliyor.
(49 puan) tarafından
Ah güzel anne çok sağ ol güzel msjın içinBabamız yok malesef doğumunu görmeden yavrumun hayatını kayb etdi
(492 puan) tarafından
Rabbim mekanını cennet eylesin. O zaman baban bizi hep görüyor hep kolluyor merak etme diyebilirsin. Yer gök dua ile ve bebekler herseyi anlıyor. Rabbim yardımcınız olsun
(49 puan) tarafından
Canım benim çok sağ ol,mutlaka söyleyeceğim inşeAllah
0 oy
(9,106 puan) tarafından
Azı dişleri çıkıyor olabilir? Birde internette atak haftası hesaplama sitesi var ordan atak haftasında mı bakabilirsiniz. 
(49 puan) tarafından
4üst,2alt dişi var acaba çıkarmı azı şimdi?

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 501 göst.
0 oy
2 cevap 208 göst.
0 oy
3 cevap 550 göst.
...