0 oy
564 göst.
36-48 ay arası bebekler kategorisinde (28 puan) tarafından
tarafından kapalı
Uzun süredir oğlum dudaktan öpuyor kayinbabam bugün 3 yaşındaki oğlumu dudaktan öptü delirecem savunması ee o beni öpuyo ben çok kötü hissediyorum oğlumu sürekli alıp eve getiriyor sözde torun seviyor ben artık oğlumu onlara göndermek istemiyorum bunun nasıl eşime anlatabilirim
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevaplar

0 oy
(962 puan) tarafından
Açık açık net söyle baban oğlumu dudaklarından öpüyor o bir bebek çocuk statüsünde bile değil bebek daha. Şu anda ortalıkta hastalık gırla gidiyor 1 2 çeşit bile değil yetişkinler en büyük taşıyıcı ki yaşlılar Her yerde mikrop kapabilir ki herşeyi geçtim bu mahrem birşey 3 yaşında diyorsunuz hafızalarına kazındığı dönem öğrendiği dönem bunları öğrenmemesi gereken bir yaş 
(28 puan) tarafından
Çok değişik bı adam çok ben annesi olarak kiyamazken yanaktan öpmeye üstelik kendisi bağırsak iltihabı geçiriyor
(125 puan) tarafından
Annemin güzel bi lafi var, başım agriyacagina yüzüm ağrısın diye. Ortalik kalabalik bi yerde baba cocugu dudagindan öpme tovbe estağfurullah diyerek posta koy ayip bisey gibi. Haddini bilir ondan sonra. En fazla eşin 1 kere kizar unutulur.gider ama sen çocuğunu kurtarmış olursun. ASLA DOKUNDURMA LUTFENNN. sen de korumazsan kim koruyacak yavrunu
(125 puan) tarafından
Benim kuzenim de var çünkü böyle,  sapik gibi, iğrenç
(1,464 puan) tarafından
Hanımefendi ne güzel söylemiş sende korumazsan kim koruyacak yavrunu. 3 yaşına kadar niye engel olmadınız buna şimdi eşime nasıl anlatcam diyorsunuz.
-Reklam-
0 oy
(501 puan) tarafından
Bu normal değil, cinsel anlamda hiç sağlıklı değil bebek için. Sınırlarını öğrenemez ve gelen kötü saldirilari iyi zanneder. Net şekilde eşinize anlatın. Değil kayınbaba anne ve baba bile dudağından öpmemeli çocukları. Kayinbabaniz da sapık olabilir pekala , kim nerden bilebilir. İzin vermeyin lütfen. Çocuğunuzu da orda bırakmayın. 
(28 puan) tarafından
Ben  zaten o adama güvenmiyorum bu hareketinden sonra da hiç güvenemem ama nasıl anlaticam bunu eşime eşim ailesine toz kondurmuyor bunun nasıl önüne gecicem deliricem
(501 puan) tarafından
Ona babasının güvenilmez olduğunu anlatmaniza gerek yok. Bebeğimin dudaktan opulmesine izin vermiyorum; bu onun ruhsal sağlığı için, beden algısı için çok tehlikeli ve kabul edilemez bir durum, doktorlar uyarıyor asla yapmayin diye. Diyeceksiniz.
Seni anlıyorum o senin baban ona guveniyorsun ama ben çocuğumuzu böyle eğitmek istemiyorum ; o bize emanet diyeceksiniz. Açın YouTube bevegi dudajtan öpmek yazın kesin bir sürü psikolog doktor çıkacaktır birlikte izleyin seçtiklerinizi. Şayet çalışmiyirsaniz bebeğinizi kimseye emanet etmek zorunda değilseniz asla başkasına bırakmayın.

Bazen kolayca olmaz birşeyler. Kararlı olacaksınız, eşinizi ikna etmeye çalışmak değil burda yanlış birşey var ikna olsa da olmasa da bunu kabul etmeyeceksiniz. Birine ayıp olmasın ötekinin kalbini kırmayayim diye bebeğinizin mahrem algısını çöpe atamazsınız. Siz ondan sorumlusunuz. O size emanet.

3 yaşına kadar buna müsaade etmek de çok hatalı.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 379 göst.
14 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Demetttt (499 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 345 göst.
8 Ocak 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Alpişkonunannesii (415 puan) tarafından soruldu
...