0 oy
253 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (70 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 4.5 aylık oldu genellikle %90 mama ile besleniyor. Genellikle teklif edince içiyor çok doyunca diliyle itiyor istemediğini belli ediyor. Ben bebeğimin acıktığını bir türlü anlamıyorum :( bir problem mi var onu da bilmiyorum. Tepkileri yerinde hareketli bir bebek. Bugün en son 14.30 da 60 cc içti sonrasında 2 kere meme verdim ama aktif bir emme değildi. Kime sorsam bebekleri acıkınca çok ağlıyor bizimki öyle yırtarcasına ağlamıyor. Ben anlamıyorum anlamıyorum ya...Böule bir durumla karşılaşan var mı? 

2 Cevaplar

0 oy
(121 puan) tarafından
Beeen:) 8 aya kadar bir kere bile mama için ağlamadı.Su an 10 aylık hala ağlamaz ben mama icicekmisin derim ağzını sapirtadir.Sormasam yine kendi tepki vermez.Cok şükür en azından bir iletişim oldu artık.
(70 puan) tarafından
:)) bizimki de biberonu yakınlaştırınca ağzını açıyor bazen. Bak bazen ama:)) şimdi banyodan sonra biraz mızıldandı 150 cc içti. Yaa bi mamayı 10 kere ısıtıp dolaba koyuyorum
(70 puan) tarafından
hiç doktora sordunuz mu bu durumu?
(121 puan) tarafından
Sordum hiç bişey demedi :) benim ki birde mama yaptığım alana gittiğimde heyecanlanır dı aha acıkmış şimdi yicek der mama yapardım yemezdi :) kaç kutu mama çöp oldu bir bilsen
(70 puan) tarafından
bizimki de öyle. Bazen biberonu veriyorum almıyor ağlıyor hah diyorum demek ki aç değil ondan. Arada n 5 dk geçiyor mamayı veriyorum lıkır lıkır içiyor :))
(121 puan) tarafından
Valla bir çok konuda ürettiğimiz tespit ve çözümlerden sonra ben anne olmadan önce beynim hiç yorulmuyormus diyorum bazen :)
(70 puan) tarafından
çocuk bakımından çok o mu bu mu diye düşünmek zorluyor insanı. Başımda saç kalmadı yaa
-Reklam-
0 oy
(52 puan) tarafından
Benimde dört buçuk aylık ben de bilmem iki saate bir emziririm anlayamıyorum siz gibi
(70 puan) tarafından
Yani benim aklıma takılıyor. Çevremdekilerin bebekleri hep çok tepki veriyormuş. Tepkisiz bi çocuk değil ama bu acıkma olayını çözemedim. Yarın emzirme danışmanına sormayı düşünüyorum. Bir de anneme göre ben anlamıyormuşum :)
(41 puan) tarafından
Bide isterseniz saatli vermeyi demeyin 3 veya 4 saat aşsın
(70 puan) tarafından
Yarın emzirme danışmanıtla görüşü em anne sütüne geçmek istiyorum. Şimdi çok tepki göstermeyince korkuyorum acaba aç kalır mı diye. Mama içerken görüyorum çünkü ne kadar içtiğini ama anne sütünü göremediğim için sorun yaşıyorum. Ben sanırım bu sorunu çözemiycem:(

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,186 göst.
0 oy
3 cevap 172 göst.
10 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde 555Nazire (923 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 263 göst.
25 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde 555Nazire (923 puan) tarafından soruldu
...