0 oy
139 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (63 puan) tarafından
Doğum yapalı 4 ay geçti, ilk 10 gün çok fena yara oldu kremlerle geçirdik, o zamandan beri silikon göğüs ucuyla emziriyorum ve gümüş kapak kullanıyorum. 1 haftadır da silikon olmadan emziriyorum başta sorun yoktu acısızdı ama sağ göğsüm yine yara oldu kremle geçirmeye çalışıyorum. Acaba gümüş kapak takmadan nasıl olur diye deneyeyim dedim acımayan göğsüm de acımaya başladı çok hassas havlu bile değdiremiyorum emzirdiğim süre boyunca gümüş kapak mı kullanacağım buna benzer durumu olanlar nasıl atlattı cevap için şimdiden teşekkür ederim..
Bebek Ayı 4

2 Cevaplar

0 oy
(1,204 puan) tarafından
Evde zeytinyağı varmı canım varsa eğer her emzirmeden sonra zeytinyağını ucuna şurup strecle o göğüs ucunu kapat 2 günr kalmadan ilesir bide travazol sur evde varsa tatlim
(63 puan) tarafından
Teşekkür ederim deneyeceğim var evde
(1,204 puan) tarafından
İnşallah iyi gelir
-Reklam-
0 oy
(763 puan) tarafından
Şöyle ki büyük ihtimalle bebeğiniz belki emerken yanlış pozisyonda alıyotdur memeyi. Mesela gece emzirken karanlık oluyor ve de uykum geldiği için çok dikkat etmiyordum, tam kavrayamıyordu, çekiyordu göğsümü ve bayağı acıyordu. Önce pozisyona dikkat edin. 

Acısı için de küçük kare gazlı beze(meme ucunu kapatacak kadar) krndi sütünüzden damlatıp göğsünüze koyun, üzerini de küçük streç film kesip yapıştırın ki nemli kalsın. Her emzirmede yenileyin. Kesinlikle birebir.

Emzirme danışmanı söylemişti bunu. 
(63 puan) tarafından
Teşekkür ederim deneyeceğim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 261 göst.
0 oy
3 cevap 179 göst.
9 Temmuz 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Feyza akmn (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 705 göst.
25 Mayıs 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ezgi (92 puan) tarafından soruldu
...