0 oy
135 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (93 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar bebeğim 9 aralıkta tam 8 aylık olacak fakat 6 aydan bu yana doğru düzgün hiç bir şey yediremedim yoğurdu yiyor biraz onun dışında sürekli beni emmek istiyor bakıyorum günde 2 çay bardağı ek gıda yazıyor ama biz 2 kaşık bile yemiyoruz ne yapmam lazım bişey olur mu sadece anne sütü almak istiyor kilosu falan çok iyi ama yememesi bir sorun teşkil eder mi ne yapabilirim lütfen yardım edin :(

Bebek Ayı 8

3 Cevaplar

0 oy
(770 puan) tarafından
Şu kadar yer olayına çok takılmayın. Her çocuk aynı miktarda yemek yemez. Önce yemek verin sonra emzirin. Süt içtikten sonra yemek veriyorsanız büyük ihtimalle karnı toktur o yüzden yemek istemez. Yine ufak sayılır, öncelik anne sütü. Ama bir zaman sonra anne sütü yeterli gelmeyecektir ve yemek yemesi gerekecek. 
(93 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yorumunuz için emmeden önce de denedim ama ağzını asla açmıyor 24 saat emzirsem emer yani anne sütüne çok düşkün :)
-Reklam-
0 oy
(291 puan) tarafından
Suan bizde ayni durumdayız 9 aralıkta 7 aylık olmak anne sütü alıyorsa sadece yoğurt yiyor biraz onda bazen güzel bazende zorla 3-4kasik kendi mama kaşığı ile 2 dışı cikti. 2 hafta kadar oldu sebze olarak patates ve havuç denedim sevmedi. Az az da olsa hafif denemeye devam ediyorum. Ins sever ve yer azda olsa. Emdikten  1 saat sonra veriyorum genelde ek gıda sonrsi emdiriyorim gene.
(93 puan) tarafından
Bende patates, havuç, balkabağı, brokoli ve daha birçok şey denedim ama 1 kaşık zor yediriyorum yani sürekli anne sütü almak istiyor nereye kadar gidecek bakalım çok teşekkür ederim yorumunuz için de sağlıcakla büyütelim bebeklerimizi :)
0 oy
(205 puan) tarafından
Biz de aynı durumdayız canım ek gıdaya da.biraz geç başladık ve düzenli veremedim grip oldu,sonrasında ben çok hastalandım bebeğim dış çıkardı derken hergun düzenli veremedim yalan değil verdiğim zamanlarda da kendisi çok yemek istemedi ağzını açmıyor veriyorum tukuruyor filan ama artık dikkat etmeye çalışıyorum düzene oturtmaya çalışıyorum ek gıdayi ama yemek istemiyor 8 ay 2 günlüğüz.cok şükür sütüm yeterli bebegimin gelişimi de güzel ama yememesi bi sorun teşkil ediyor mu bende merak ediyorum,burda bekleyim.bende
(93 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yorumunuz için bende onu çok merak ediyorum gelişimi çok iyi bebeğimin ama ek gıda almıyor asla nereye kadar gider böyle bilmiyorum sağlıcakla büyüsünler inşallah :)
(205 puan) tarafından
Bugun ilk defa uykudan uyanınca vermeyi denedim acıkmıştı ve yedi çok mutlu oldum belki size de fikir olur bir daha bu şekilde ilerliycem inşallah yer artık.siz de uykudan uyanınca veya acıktığını düşündüğünüz an yedirmeyi deneyin sonrasında yine emzirirsiniz. Amin hepimizin bebeği sağlıkla büyüsün inşallah
(93 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende deneyeyim inşallah bende olumlu sonuç alırım :)
(205 puan) tarafından
Inşallah canım dene bakalım:)

İlgili bir soru bulunamadı

...