0 oy
226 göst.
Ek gıda & Beslenme kategorisinde (65 puan) tarafından
Merhaba anneler ek gıda beslenme seti için öneriniz var mı silikon tabaklarin kullanımı nasil püre süzgeci olarak hangisini önerirsiniz 
Bebek Ayı 5

4 Cevaplar

0 oy
(155 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Bende hiç set almadım, silikon kaşık aldım hızla kaşığı ağzına alıp damagini acitmasin diye o da makineye koymuyorum diye kullanmıyorum artık , hem çay kaşığı daha rahat oluyir dökülmüyor. Önlükte en iyisi kollarına giyilen onluklerden aldım bazen elini kolunu ağzına götürüyor malum kış uzun kollu giydiriyoruz kıyafeti batmıyor. Buhar süzgeci de almadım evde çelik süzgeç vardı tencere üzerine oturtuyorum. Sadece komşum toz mama kabı verdi dışarı çıkarken kullanıyorum çok işime yarıyor. Gerektiği kadar mama alıyorum yanıma.
-Reklam-
+1 oy
(501 puan) tarafından
Ebebekten farklı markalardan malzemelerine bakarak almıştık. Cam rende dışında hiç birşey kullanmıyoruz  silikon önlükler falan da boşunaymis bilginiz olsun. Mama sandalyesini de nadiren kullanıyoruz. Dünya kadar önlüğü var Eski usül önüne geniş bez bağlıyorum her tarafını sariyorum, yer sofrasında yemek yedirip onu sofra bezinin üzerine koyup önüne yiyecek çelik tas/tabak kaşık falan  koymak çok iyi oluyor. Oynuyor gönlünce yemek yemeyi de öğreniyor. Mama sandalyesinde hareket alanı azaldığı için sıkılıyor. Kaşık olarak da aldığımızı değil çay kasıklarıni kullanıyoruz; daha rahat yiyor. 
(960 puan) tarafından
Bizde iki silikonlu önlük aldık nafile kullanmadı. Bez önlükleri kullanıyoruz. Metal olduğundan mıdır nedir bizimkisi de çay kaşığını seviyor.
0 oy
Profil image (4,552 puan) tarafından
Set olarak almadım hiç hangisi nerede uygunsa saglikii malzeme olup olmadığına bakip kesemize uygun yerden aldık.  Ek gıda için ilk etapta silikon kaşık cam rende ve buharda pişirme aparatı yeterlidir bir de yoğurtayalamk için belki birkaç küçük kavonoz alabilirsiniz. 
(65 puan) tarafından
Teşekkür ederim onerileriniz için :)
0 oy
(960 puan) tarafından
Ben özel set almadım. Kullanırsa alırım dedim ihtiyaç olmadı. Silikon kaşık aldık 2 tane setli wee nin vardı. Bir tane de hediye gelmişti. Ama onların hiç biriyle yemedi. Normal çay kaşığı ile yiyor. Buharda pişirme apartı olabilir. İkeanın var oldukça kaliteli. Bir ara onu almayı düşündük ama ihtiyaç olmadı. Bebeğinizin ihtiyacına göre almak daha mantıklı sanki. Cam rendeyi doktorumuz önermemişti çatalla ezdik biz. Hakiki zeytinyağı mutlaka her yemeğine koyuyoruz. Kabız olmasın diye.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 260 göst.
3 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde rngneylül (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
10 Ocak 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Miniği_m (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 182 göst.
16 Ocak 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sona13 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 266 göst.
13 Mart 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Dnd (439 puan) tarafından soruldu
...