0 oy
146 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (10 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 85 günlük bebeğim var maalesef ne yaptıysam sütüm artmadi artık bende cabalamayi bıraktım, hipp organik combiotik kullanıyorum mama olarak ama şöyle bir durum var kakasını 2-3 günde bir yapıyor, kabız değil cıvık yapiyor, kilo alımı da gayet iyi ama neden iki üç günde bir yapıyor acaba hipp mama tam doyurmuyor mu diye düşünüyorum, bide her mama icmesinin sonunda kısa süreli bir huysuzlanmasi var Bebelac gold deneyebilirsin dedi doktorum ama kabız olur mu ondan korkuyorum bu durumu yaşayan var mı.

4 Cevaplar

0 oy
(8 puan) tarafından
Ben Bebelac gold kullanıyorum yapmadı kabızlık bizde çok şükür 
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
Bebevita kullan en güzeli o bence biz 2 aydır kullanıyoruz şuana kadar kabız olmadı hiç 
0 oy
(90 puan) tarafından
Ayni yollardan geçtim seninle ama tavsiyem sütünü sağ mutlaka bebisin midesine en az 1 kere anne sutu girsin az ya da çok. Ben de hip combiyotik kullandım ve evet 3 günde bir kaka yapıyordu rutini o.sekilde olmuştu iyi kilo aldı. Kilosu perspeltilde en üst seviyede. En pahalıdır da o. Onun için değiştirmek istedim ama yapamadım su an 13 aylığız 3 numaraya geçtik hala devam ediyorum arada başka marka alıp deneme yapabilirsin. Ben hepsini denedim ama hippten vazgeçemedim. 
0 oy
(30 puan) tarafından
140 günlük benim bebeğim doğduğundn itibaren hip combiotic yediyorum ilk başta benim bebeğimde o günlerde 2 günde veya bir gün yapıyordu bir gün yapmıyordu şuan her gün yapıyor bazen arada bir gün yapıp birgün yapmadığı oluyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 202 göst.
10 Ekim 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Zeynepce (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 359 göst.
9 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Edam. Eymen (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 515 göst.
0 oy
8 cevap 328 göst.
...