0 oy
250 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (16 puan) tarafından
6 aylık bebişim var her gece en az yarım saat gece uykusuna dalması için uğraşıyorum ayakta emerek sallayarak uyutuyorum asla oturup ayağımda saklanmaz emerek uyumadan ne yapsam bırakamadım uyku eğitimleri hep ağlatarak oluyor bende onu istemiyorum bir çözüm bulan var mı hanımlar bir yardimci olsanız 
Bebek Ayı 6

3 Cevaplar

+1 oy
(118 puan) tarafından
Uyku eğitimleri hep ağlayarak olmuyor canım bu kanıya nereden vardınız ki, yanliş bir düşünce. Sorunuza geleyim bebeğinizi emzirirken ayakta sallamaya alistiran kişi sizsiniz bir kere bu yöntemle uyudu büyük ihtimalle, daha sonra a evet uyuyor diyip aynı yöntemi bebeğe asiladiniz, yani yanlış da olsa bir eğitim vermiş oldunuz :) hayırlı olsun instada İrlandalı anne var destek alabilir ya da sayfasından yararlanabilirsiniz :)
(113 puan) tarafından
Size katiliyorum. Ben de irlandali anneden egitim aldim. Cok memnunum. Egitim aglatarak olacak diye bir yanlis algi var. Post sahibine benim de önerim bebegi hazir kucukken duzenini degistirip desteksiz uyutmayi ögretmesidir. Cok faydasini gorursunuz. Dua edersiniz.
-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından
Yanında uzanarak emzir 
0 oy
(9,107 puan) tarafından
Yanımda yatıyor emziriyorum uyuya dalıyor. Bir müddet böyle yaptım.. Sonra emzirip rahat ettirip yine yanımda mayışınca poposuna pat pat yapıp sırtıni okşayarak devam ettim. Sonra bunu emzirip yatağına koyup yapmaya devam ettim. Şu an belli bir uyuma şeklimiz yok.

Uyku eğitiminde en önemlisi öncelikle belli uyku saatleri nasıl uyutursan uyut önce düzenli uyku saatleri olsun. Sonra o uyku saati gelince uyumak isteyeceği için uygun uyutma şeklini denemeye başla. 

Ağlatmadan bu şekilde çözüm buldum. Ayakta sallama, emzirerek uyutma hepsini yaptım ama ilk saatleri düzene koydum sonrası geldi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
9 Ağustos 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Adenneva (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 367 göst.
0 oy
7 cevap 355 göst.
...