0 oy
264 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (373 puan) tarafından

Kızlar Merhaba benim bebeğim 4 buçuk aylık ara ara kakasinda kan görüyorum 4 5 defa oldu neden oluyor olabilir başına gelen varmı doktora gitmeli miyim endiseleniyorum.

image

Bebek Ayı 4 buçuk

4 Cevaplar

+2 oy
(690 puan) tarafından
Merhaba inek sütü alerjisi yumurta kuruyemiş alerjisi olabilirki kakada kan yüksek ihtimal sizin yediklerinize alerjisi vardır.emiuorsa.yada devam sütü alıyorsa oda inek sütü bazlı oldugu için alerjisi vardır.kakanın fotoğrafı telefonunuzda dursun.bir çocuk dr gösterin sizi alerji bölümüne yönlendirir.ben alerji doktoruna gitmeden internetten araştırıp diyet yapıp gitmiştim.zatwn doktorda diyet verdi zaman kaybı olmamıştı.
(373 puan) tarafından
Sadece anne sütü alıyor kuruyemiş tuketmiyor um ama yumurta ve sut ürünü tüketiyorum iki hafta sonra doktora gitcez göstereyim fotoğrafı gitmeden bi sormak istedim buradan.
-Reklam-
+1 oy
(7,202 puan) tarafından
Besin alerjisinden kaynaklanıyor genelde 
(373 puan) tarafından
Peki canım teşekkür ederim dikkat etcem
0 oy
(71 puan) tarafından
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Bebeğimde de vardı taze kan gibiydi anal fistül var dedi Dr krem ve ılık suda oturma verdi ama anal çatlak sonuç sebebi araştırılmalı bizde vücutta kaşıntı yer yer kızarıklık pul pul dökülmeler başladı alerjik dendi ek gıdaya bile başlamadık alerji testi yapılana kadar(6 aylıktı). Alerji testinde de evimdeki kediye alerjisi çıktı bebeğimin kedimi mecburen sahiplendirdik evi temizledim ama hala alerjik tepkimeleri devam ediyor. Alerji testine gitmeden önce önlem olarak iki hafta boyunca süt ve süt ürünleri tüketmeyi bıraktım. Sizde deneyebilirsiniz alerji testine gidene kadar. İçinde zerre süt ürünü bile bulunsa yediğiniz şeyde diyetiniz bozulur. 
(373 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapayım diyete giriyim doktora da gösteririm İnşallah sebebi çıkar ortaya
0 oy
(120 puan) tarafından
Süt alerjisi bebeğimin de böyle diyet yapıyorum süt ve süt ürünü giren herşeyi yasakladı doktor diyet yaptigimdan beri kanlı gelmedi  geçen gün açayım dedim bı ikigun biraz yoğurt ve süt içtim tekrarladı kanlı gelmesi tekrardan başladım diyetime geçmiş olsun
(373 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Teşekkür ederim yorumunuz için bende öyle yapayım inşallah geçer bide bsiey sorcam mesela benim bebeğim de bi kac sefer kanlı kaka yaptı sonra bayadır olmuyor du bugün tekrar ladi ama ben mesela her gun yoğurt sut içen biriyim alerjisi olsa yediğim sürece her kaka da kan olmuş olmaz miydi merak ettim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 386 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.
4 Mayıs 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Alp eren (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 434 göst.
24 Ocak 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Fnda (38 puan) tarafından soruldu
...