0 oy
326 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (243 puan) tarafından
Sorum yukarda canlar

3 Cevaplar

0 oy
(16 puan) tarafından
ben kizimla sabahlari oyuncaklari ile oynuyorum ardindan kahvaltı sonra biraz yürüteç ile geziyor uyutuyorum kalkınca emzirip yemek yediriyorum buyuk sorular kitabim var ona bakiyoruz biraz emekliyor kendi oynuyor biraz hava guzelse parka indiriyorum sonra tekrar eve geliyoruz meyve yiyor snra uyuyor tekrar uyaninca tekrar biseler yiyor oyuncak oynuyor cok az 15 dk falan tv den muzik aciyorum balon oymuyoruz kordinasyon oyunundaki bomcuklar ile oynuyor renkli kuleleri var onlarla oynuyoruz o sekilde geciyor hareketli hikaye kitabi var ona bakiyoruz sonra biseler yedirip uyuyor zaten bu sekilde buna benzer sekilde geciyor
-Reklam-
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Sabah kahvalti, sonra kitap okuruz, oyuncaklariyla oynariz ,top oynariz ,balon oynariz. Bultak kup,halkalar,ust uste kulesi var genelde onlarla oynuyoruz. Sonra yogurt yer oglen uykusuna yatar. Uyaninca emer,sonra corba icer ya da baska biseyler yer. Mutfakta mama sandalyesinde yanimda olur. Ben yemek hazirligi yaparim onunda eline kitap falan veririm. Hava guzelse disari cikariz. Degilse evdeyiz. Oyuncaklar,kitaplar, top,balon ayni seyler yani. Camdan disari falanda bakiyoruz ,kuslar geliyo bazden. Kedi kopek falan goruyoruz. Sonra babami, gelir. Aksam yemegi ,az da babayla oynar sonra yatar. 

Cokta bisey yapmiyoruz ama bosta durmuyoruz :)
0 oy
(7,202 puan) tarafından
Sabah kalkıyoruz 7 gibi yumurtamizi yiyoruz sonra emziriyorum 9.5 gibi tekrar uyuyor 1 saat sonra bizimle oturup kahvaltı yapıyor zeytin ekmek peynir domates salatalık çilek reçeli pekmez yani sofrada ne varsa hepsinden tattiriyoruz meyvede koyuyorum sonra 1 buçuk gibi öğle uykusuna yatar 3 e doğru uyanır çorba içeriz 7 ye kadar kendinden 2 yaş büyük ablası var onunla oyunlar oynar sonra beraber oynarız hava güzelse parka götürürüm müzik çalıp oynamayı sever dans ederiz 7 de akşam yenegi yeriz sonra 9 kadar babasıyla takılır sonra yatış tabi emip uyuduğu için sabaha kadar 80 kere uyanır :) 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 168 göst.
28 Ocak 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde İrem5050 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 472 göst.
0 oy
6 cevap 338 göst.
...