0 oy
131 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (12 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba arkadaşlar size bı sorum olcakti bı tane oğlum var 2 yaşına gircek ama eşim bir tane daha istiyor ama erken diyorum anlamiyo size sorum şu 8 aydan berli hamile kalamiyorum ikinci çocuk olmuyo neden olabilir acaba böyle bsy başına gelen oldumu lütfen bı yardımcı olsanız regl her ay oluroyprum iki üç gün gecikiyo ama oluyorum her ay
Bebek Ayı 2
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence kendini hazır hissetmediğin den olmuyor olabilir bence daha erken benim dört yaşında oğlum var yedi aylikta kızım şimdi ikisiyle basedemiyorum benim için bile erken mis 
(12 puan) tarafından
Ayn haklısın ama eşim istiyo bende dedim ama oglumuzla beraber büyüsün diyo
(445 puan) tarafından
Kızım 25 aylıkken ikinci kızımı kucağıma aldım. Bazen çok zorlanıyorum. Bence 4-5 yaş ideal olan.
(97 puan) tarafından
Sakın eşiniz istiyor diye çocuk yapmaya kalkışmayın.
O çocuğun bütün yükü sizin üzerinizde, yıpranma vs. Biliyorsunuz zaten.
Eşinize söyleyin ben ikinci bir çocuk istemiyorum, kendimi hazır hissetmiyorum diyin. Eşinizde biraz empati kursun sizinle.
Bebeğim 8 buçuk aylık istemediğim halde dünyaya gelen bir bebek ve şu an psikolojik destek görüyorum, herşeyde babasını suçluyorum vs.
Ama eğer sizde olsun istiyorsanız akışına bırakın, regl takip uygulamaları var ordan doğurganlık seviyesinin yüksek olduğu günü görüp ona göre deneyin isterseniz.
-Reklam-
0 oy
(9,151 puan) tarafından
Doktora gidin baktırın öncelikle. Ama birşey yoksa belki henüz gerçekten zamanı değildir. 
(12 puan) tarafından
Yanirandevuyu ne olarak alcam
(9,151 puan) tarafından
Kadın doğum a gidip anlatın durumu. Muhtemelen zaten erken diyecektir. Ama 2 yaşından sonra kalabilirsiniz zaten hamile. Bu arada biz annelerin kabahati zaten bebek düşündüğümüz anda doktora gitmeliyiz kan değerleri Rahim vs bakılması gerek birde folik asit başlamak gerek
0 oy
(106 puan) tarafından
Daha oncede sormussunuz da bunu doktora giderek ogrenebilirsiniz 1 seneyi gecmis kalamamissiniz anladigim kadariyla bunun.nedenini burda kimse bilemezki.Her seyin vakti zamani var istiyosaniz Rabbim nasip etsin stres kaynaklida olmayabilir suan istediginiz icin.Kadin dogum uzmanı gordumu hic?
(106 puan) tarafından
Kardescim diyeceksin ki sizin ne haddinize kendinize gelin gorevinizi yapin.Sen kararli ciddi dur ki kimseden cekinecek birsey yok kimisi dogurdugu gibi istiyo kimene benimde sagligim el verseydi hemen ard arda isterdim cunku bana mantikli geliyo zaten birini buyuturken digeride buyucek.Cekinme kimseden git belki suan tedavi olman gerekiyo erteliyosun belki kist bi hastalik vs var erteleme gercekten randevunu al git ben cocugu 2 yasina gelmis anneninde neden cocuk istiyosun diye soracaklarini zannetmiyorum tam zamani yani.
(12 puan) tarafından
Tşk ederim cnm haklısın

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 58 göst.
14 Aralık 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Rabiaayhan06 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
9 Kasım 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Rabiaayhan06 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 379 göst.
20 Nisan 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde MelekAhmet (94 puan) tarafından soruldu
...