0 oy
636 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (22 puan) tarafından
4.ayda ek gıdaya geçen var mi? Sadece anne sütü aliyor. Biz yemek yerken bizi takip ediyor yalanıyor salata suyu yemek sularından çay kaşığının ucu ile veriyorum ama zararı var mıdır bilmiyorum

6 Cevaplar

+1 oy
(5,307 puan) tarafından
Kendi yedigin her seyin bebege zarari var ayrica anne sutu alan bir bebek icin 4. Ay gercekten erken
(22 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(179 puan) tarafından
Anne sütü yetiyorsa acele etme . Anne sütü mucizesinden daha fazla faydalansın.
(22 puan) tarafından
Ben yemek yerken hep takip ediyor :)) dayanamıyorum bende
(179 puan) tarafından
Canım ya Benim oğlanda öyle.  Ama kısa bir süre anne sütü alabiliyo.  Onuda sonuna kadar yaşasın
0 oy
(382 puan) tarafından
Tuz şeker bunlar 1 yasa kadar verilmez bebeğe bizim yediklerimizde bunlar var vermemelisin. Ben 5. Ayda başladım ama mama da veriyorum. Sadece anne sütü alsaydım 6 ay dolmadan başlamazdım asla.
0 oy
(639 puan) tarafından
Anne sütü +mama takviyesiyle gidiyoruz. 4 aylık olmak üzere bende yavaştan başlatmayı düşünüyorum doktor kontrolünde. Ama şimdiden elma yalatıyorum bazen seviyor. Yedirmedim hiç. 

Sen kendi yediklerinden verme ama canım içinde yağ var tuz var bebek için yasak gıdalar var belli zamandan önce sakıncalı. Doktoruna danış onaylarsa elma patates püresiyöe yoğurtla fln başlarsın :) 
0 oy
Profil image (3,039 puan) tarafından
Tabiki var salata suyu senin yediğin yemek suyu çok zararlı midesini sindirim sistemi ni bozarsin canım o şuan taklit ediyor ne anlar dört aylık bebek sabret iki ay daha altıncı ayda tek tek dene bütün besinkeri karna verirsen alerjik bı durum olduğunda anlayamazsın 
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Benim bebegim de öle bizi takip eder canı istiyormuş gibi ama ben yediklerimden yaptığım yemeklerin sularından asla wermedim. Ona özel çorba yaparım muhallebi yaparım meyve püresi weririm hatta dünde yogurt mayaladım içine muz rondodan geçirdim içinede pekmez dökdüm yedi sade yogurt yemediği için öle yaptım. Bu arada benimkide 4 aylık :) 
(257 puan) tarafından
4 aylık bebeğe mi veriyorsunuz kaç gündür veriyorsunuz benim kız da 4 aylık oldu :/
(257 puan) tarafından
Çorbayı falan nasil yapıyorsunuz
(1,558 puan) tarafından
Ben 3 aylıkken. 3 yada 4 güne Bi tadım yaptırıyorum öle öle alıştırdım şimdi 4 bitti günlük weriyorum 3 tatlı kaşıgı kadar bazen iki ögün bile yapıyorum. Ama sen yeni başlıcaksan Bi anda yuklenme yaptığın şeyler biraz sulu olsunki kabız yapmasın. Ben dikkat ettim çocugum dogdu dogalı ne kabızlık yaşadım nede alerji şükür ha bide her ek gıda arkasına su wer bebişe de kabız olmasın
(1,558 puan) tarafından
Yarım havuç yarım patates 1 yemek kaşıgı kadar pirinç bunu suda haşlayıp rondodan geçirdim biraz zeytin yagı yada tereyağı koydum bunu biraz yedi.  Geçende 1 yemek kaşıgı unu tereyağında kavurdum 1 buçuk su bardağı su döktüm içinede Bi yumurta sarısı 2 yemek kaşıgı yogurt yaptım bu çorbayı güzel yedi canım lezzetli olmuş yani :)
(257 puan) tarafından
afiyet olsun :) teşekkürler cevap icin

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 2,867 göst.
30 Ocak 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ❤️Balım❤️ (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 386 göst.
0 oy
3 cevap 308 göst.
...