0 oy
328 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (251 puan) tarafından
Merhabalar möllers balık yağı ile d vitamini kullanılabilir mi? 
Bebek Ayı 13

3 Cevaplar

+1 oy
(1,422 puan) tarafından
Doktor önerdi bana emin olmak için başka doktora da sordum verebilirsin dedi ben yine de her gün vermiyorum balık yağı.. 13 aylık 
(251 puan) tarafından
Bizde balık yağını 1 gün arayla kullanacağız hep
-Reklam-
0 oy
(3,522 puan) tarafından
Doktora sorman lazım canim d3 zaten kullanman lazım. Balık yağını bana 18. Ayini bekle dediği için hala bekliyorum.
0 oy
(2,471 puan) tarafından
Ben kullanıyorum. Içindeki d vitamini yeterli değildir diye düşünüyorum
(23 puan) tarafından
Vitamin değerlerini bilmeden verilen takviyeler faydadan fazla zarar verir yetişkinlere bile öyleyse sizce bebekler için daha kötü değil mi ? Vitamin değerlerini bi ölçtürün. Zaten küçücük bebeğe kadar güçlü vitaminler gerekmiyor onların bedeni küçücük daha.
(2,471 puan) tarafından
Kızımın rahatsızlığı olduğu icin kullanıyorum her ay nerdeyse 7 tüp kan alınıp herşeyine bakıyorlar zaten. D vitamini düzenli kullanıma rağmen düşük çıkıyor. Balık yağı için 1 yaşı bekledik doldurur doldurmaz aldık çünkü kullanmamız gerekiyor. Ayrıca düzenli b12de kullanmak zorundayız. Öyle kafamıza göre takviyeler yüklemiyorum merak etmeyin.
(23 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun şifalar versin Rabbim. İnşâAllah düzelir bebeğin kusura bakma ben bilmiyordum sadece bilgiydi o.
(2,471 puan) tarafından
Estağfurullah ne kusuru. Çevremde de durumu bildikleri halde üstüne çok düşüyorsun çok şey kullanıyorsun diyorlar da ona çıldırıyorum sanki keyfimdenmiş gibi... sizde kusura bakmayın biraz sert cevap verdim galiba
(23 puan) tarafından
Önemli değil cnm. Doktor ne diyorsa onu yap sen boşver diğerlerini ağzı olan konuşuyor da yine de onlar da iyiliğini istiyorlardır. Takma boşver.
...