0 oy
166 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (166 puan) tarafından
Kızlar yakında ek gıdaya geçeceğiz de tariflerde yulaf unu tarhana ya dapekmez filan oluyor bunları bebek için özel olanlardan mı alıyorsunuz? Alıyorsanız hangi marka önerirsiniz?

5 Cevaplar

+1 oy
(855 puan) tarafından
Og marka birde makarna lütfen kullanıyorum og marka cam kavanozda geliyor makarna lütfende güel ürünleri ben beğendim (trendyoldan aldım) 
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından
Organik gurmem diye sayfa var canım. Trendyolda da satış yapıyolar. Tavsiye ederim. Ben birde Penelope gurmeden aldım ikisi de iyiydi 
0 oy
Profil image (1,132 puan) tarafından
Trendyoldan makarna lütfen markasından aldım yulaf unu pirinç unu ve tam buğday unu memnunum kullanıyorum canım 
0 oy
(390 puan) tarafından
Trendyoldan turuncu bebek sayfasından organik bebek irmiği,pirinç unu,Yulaf unu,ve tarhanası aldım . Hepsini dönüşümlü kullaniyorum gayet memnunum. 
0 oy
(250 puan) tarafından
Organik gurmem in kendi sayfasindan aliyorum. Cam kavanozda geliyor. Isterseniz ayri ayri yulaf unu tam buğday unu, ruseym vs olarak isterseniz bebek muhallebisi şeklinde karisim unlar olarak alabilirsiniz. Ben hepsinden almıştım. İlk baslarda kasik maması yerine bebek muhallebisinden yapip veriyordum meyve ile falan karistirip. Kasik maması ihtiyacı kalmadigi zaman da bu karisimlarla pankek tarzi kahvaltiliklar hazirlamaya basladim. Tatlandirici olarak da hurma özü, keciboynuzu özü, hurma tozu falan almıştım. 1 yaşına girdi. Hala beyaz un seker gibi urunleri kizim icin kullanmiyorum. Sitelerini incelerseniz bebeklere ozel bolumu var. Makarnadan salcaya, tarhanaya, unlara kadar geniş urun cesitliligi var. Whatsapp hatlarindan da urun içeriği yada siparis ile alakali akliniza takilan bir soru olursa yazdiginizda mutlaka donus yapiyorlar. Kendi adıma memnun kaldım.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 158 göst.
0 oy
7 cevap 395 göst.
17 Şubat 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Mira (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
28 Ocak 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ArzuCengiz (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 587 göst.
...