0 oy
332 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (112 puan) tarafından
Annelerim çok yoruldum artık hemde çok oğlumi ki aylık iken meme reddi yaşadık emmeyi bıraktı şimdi iki aylıktan beri kaşıkla veriyorum arada gece uyurken biberonu tutar kırk yıl da bir ama sürekli kaşıkla veriyorum denemedim biberon Kalmadı nasıl alıştırabilirim lütfen bana fikir önerin piskolojim bile bozuldu artık 

6 Cevaplar

0 oy
(463 puan) tarafından
Canim acaba biberonun ağzı dar ondan mi ben e bebekten almistim öyle pahali marka degil  di ucunu biraz genislettim cekince mama daha iyi geliyordu diger türlü oglumda tutmuyordu aldigim her biberonun deligini biraz genislettim istersen bide öyle dene bebegin kac aylik onu bilmiyorum ama belki az geldigi için istemiyo kaşıkla fazla gider çünkü alışmıştir boluna:)
(291 puan) tarafından
Nasıl genisletiyorsunuz biberonlarin agzini
(463 puan) tarafından
Ucu sivri bıçak ile deligini cok kesmeden yaptim hep nokta dar deligi var icinde yuvarlak sekilde gezdirdim bicagin ucuda ince olursa iyi olur akışı daha iyi oluyo bebek icerken yorulmuyo hem hosuna gidiyo hizli gelmesi su biberonunda bile öyle yaptım yoksa icmezdi biberonda
(291 puan) tarafından
Tamam teşekkürler bende deneyeceğim
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından
Aynı biberonları bir daha deneyin ilk 2 ay kaşık biberon kullandım. Normal biberon verdikçe istemedi öğürdü. Aynı biberonları denedim sonra içmeye başladı. Nuk, avent, lansinoh, wee denedim. Avent ve lansinohu tutuyor. Aventi daha çok seviyor. Lansinohu arada veriyorum. 
(243 puan) tarafından
Gerçekten içiyor mu ya benim ki asla icmedi tekrar deniycem  benim ki mama da sevmiyor sütümü sagip  avent nuk  var bende ayrıca 2 tane de başka biberon ilk doğduğunda avent almıştı inşallah alır deneyim bende umut oldu.
(66 puan) tarafından
İnşallah tutar. Yine olmazsa alıştırma bardağı ya da kaşık biberon alın, kaşık biberonun cc az oluyor ama weenin biberonuna uyuyordu ona takıp kullanabilirsiniz.
(66 puan) tarafından
Bir de biberonun ağzını sütünüze batırıp öyle verin inşallah tutar
(243 puan) tarafından
Canım zaten var onlar kasik biberonda var ama zor oluyor işte içerken hep ağzından akıyor dökülüyor.
(243 puan) tarafından
Canım zaten var onlar kasik biberonda var ama zor oluyor işte içerken hep ağzından akıyor dökülüyor. Cc bana fazla bile 60 cc en fazla en fazla yani çok nadir 90 icer
0 oy
(273 puan) tarafından
mama ne içiyor canım bazı bebek biberon sevmiyor, alıştırma bardağı yada şırınga ile dene
0 oy
(243 puan) tarafından
Valla canım bende kaşıkla veriyorum benim ki de almiyo4 asla biberon ayrıca mama da zTen sevmez 5 6 mama değiştim 4 buçuk aylık kaşıkla 4 5 kasik alır sonrası almak istemez seni anli7orum çok zor ben başaramadım biberon vermeyi inşallah sen basarirsin.
0 oy
(1,740 puan) tarafından
Alıştırma bardağı kaşık biberon kullanabilirsiniz 
0 oy
(163 puan) tarafından
haklısınız bu şeklide zor, kaşıklı biberonlar var onlardan denediniz mi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 237 göst.
9 Kasım 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İkra66 (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
0 oy
9 cevap 316 göst.
27 Şubat 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ❀ebru❀ (1,464 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 281 göst.
7 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Eliz inci (20 puan) tarafından soruldu
...