0 oy
216 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (21 puan) tarafından
Merhaba bebegim 18 aylik ve hareket eden isikli oyuncak gorunce sanki etinden et koparir gibi agliyor evde fisher pricenin robotu var 6 aylikken almistik oda isikli hareket ediyor ama ondan hic korkmuyor gecen gun isikli ve hareket eden bi araba gordu babannesinde resmen cok korkunc bisey görmüş gibi agladi bi sure o odaya girmedi surekli kucagimda durmak istedi bugunde ben onceden aldigim bi isikli hareket eden oyuncagi gosteriyim dedim ayni tepkiyi onada verdi ve asiri agladi en son olmadigindan emin olunca sustu bu niye boyle sonradan alisirmi yoksa bu sorun boyle gidicekmi ne yapmam lazim nasil alisir bi fikri olan varmi
Bebek Ayı 18

4 Cevaplar

0 oy
(960 puan) tarafından
Dönem dönem olabilir bu tür şeyler. Korkusunun üzerine gitmesindense. Korkuya sebep olan şeyleri uzaklaştırabilirsiniz ortamdan. Sonuçta korkunca çocuk için daha büyük tranva sebebi. Belki sizin farkına varmadığınız bir şey yaşadı ve korktu. Çok büyük bir kayıp değil ışıklı oyuncaklarla oynamıyorsa. Başka şeylerle oynar. Benim kızda elektrikli süpürgeden ve saç kurutmadan nefret ediyor. Sesini duyar duymaz çığlık çığlığa. O varken açmıyorum. Ne gerek var çocuğu tedirgin etmeye.
-Reklam-
0 oy
(174 puan) tarafından
Bızımkde 17.5 aylık tam olarak bızımkıde aynı tepkiyi veriyor. Kesınlıkle gormek istemiyor hareketli sesli.. Hepsıyle suan oynuyor ama kapalı modunda.. Zamanla alısıcagını dusunuyorum.. Ama benım bebe genel olarak korkak
0 oy
(291 puan) tarafından
Merhaba yeğenim de aynı bu şekilde tepki veriyordu sebebi ablam ışıklı sesli oyuncakları vermemiş yani kritik dönemde alışmamış sizin bebeğiniz de altı aylık ilk defa karşılaştığı için korkuyor muhtemelen bebeğim altı aylık doğduğundan beri sesli ışıklı oyuncakları var ilk kez üç aylıkken oynamaya başladık ilk korktu sonra temas yaptıra yaptıra hemen alıştı şimdi en sevdiği oyuncaklar sesli olanlar .
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Benim kızımda aynı 1 yaşında sesli müzik çalan ninni şarkı söyleyen konuşan bebek tavşan felan var onların sesini duyunca hemen atıyo korkuyo istemiyo ağlıyo hatta bazen. Bende pillerini çıkarıp veriyorum eline.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
15 Haziran 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 421 göst.
30 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Şevval97 (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 451 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.
6 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde 3mhnads (4,078 puan) tarafından soruldu
...