0 oy
176 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (329 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebeğimin nerde nasıl uyuduğu belli değil bazen emzikle bazen emerken bazen kucakta bud abeni çok zorluyor ama uyumuyor gozunden uyku akıyor gene de uyumuyor ağlamıyorda ne zmn düzelecek bu durum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(156 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğiniz 
(329 puan) tarafından
68 günlüğüzz
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından

Canısı ilk 3 ay uyutun da nerde nasıl uyudugunda sorun yok der benim doktorum. Meme, kucak, ayakta sallama, beşikte sallama vs.

Ben gündüzleri uyumadığında slingle kendime bağlıyordum evde 3 4 tur atınca uyuyordu hemen. Slingten çıkarırken dikkatli olursam uyanmiyordu. Bi de bizimki dışarıda cok rahat uyuyor bu yüzden güzelce giydirip bebek arabasıyla da dışarı çıkıp geziyorum uyusun diye. Gündüzleri memede uyuyakalmıyo bu yüzden bu iki yolu deniyorum. Bi arkadaşım da plates topunda hafif ziplarken unuttuğunu söylüyor aklında bulunsun.
Gece uyutmak cok zordu simdi. Gece memede uyuyakalana kadar emziriyordum olmuyorsa esim alıyor sarki türküyle o uyutuyordu min. 1 2 saat uğraşıyorduk ama mutlaka.

İlgili bir soru bulunamadı

...