0 oy
392 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (8 puan) tarafından
Merhabalar benim bebeğim 3 aylık çok mu erken bilmiyorum ama araştırma içerisindeyim merak ediyorum uyku eğitimi alan var mı aranızda nasıl memnun kaldınız mı ?
Bebek Ayı 3 AY 7 GÜN

5 Cevaplar

0 oy
Profil image (8 puan) tarafından

:)YARDİMCİ OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM 

(80 puan) tarafından
Şuan erken tabii. Ben kendim verdim. Bazı metodlar 6 aya uygun bazıları 4. Aya uygun. Ben 4. Ay da verdim mecbur yakınımda kimse yok eşim çalışıyor geç saatlere kadar diye. Ama çok rahat ettim.
(171 puan) tarafından
4.ayda hangi metodu izlediniz, nasıl yaptınız
(80 puan) tarafından
Meme ile uyuyordu bizde sallama vs yoktu. Sadece meme destegimiz vardı. Yatır kaldir yöntemi ile piss pat sarıl sakinlestir yatağa bırak şeklinde.
(171 puan) tarafından
Bizde de sadece meme ile uyuma var. Yatır kaldır yöntemi mantıklı geliyor inşallah 1 ay sonra deneyeceğim
(80 puan) tarafından
Deneyin pes etmeyin sonucunu görünce Cook mutlu olacaksınız inşallah:)
-Reklam-
0 oy
(120 puan) tarafından
Mumkunse 6 ay civari dusunun. 4. Ayda uyku gerilemesi var. Her cocuk yasamiyor tabii ama biz yasadik. 6. Ay en uyumlu olduklari zaman. Gaz problemi pek kalmamis oluyor, hembdaha ayaklanmadiklari hem de ayrilik kaygisi baslamamis zamanlari. Ben vermedim esim istemedi egitimi. Pismanim belki ise yarardi. 1.5 yasinda hala duzgun uykumuz yok. 
0 oy
(113 puan) tarafından
Ben 7.5 aylikken irlandali anneden uyku egitimi aldim. Iyi ki de almisim diyorum. Belki daha erken bile alsam olabilirdi. Bildigim kadariyla 4. Aydan itibaren verilebilir diyordu irlandali anne. Su an bebegim yaklasik 13 aylik. Iyi ki iyi ki diyorum, cok sukur.
0 oy
(1,204 puan) tarafından
Uyku eğitimi vermek istiyorsanız ben kendi fikrimi söylemek istiyorum lütfen beni yanlış anlamayın bakın cocuklarin düzeni sürekli değişiyor mevsimsel sanırım memede uyuyorsa bence bırakın uyusun çünkü belirli bir aydan sonra o da elinden gidecek eğer emzik emiyirsa emzirdikten sonra uykuya geçiş sırasında emziği ağzına koyup sallayın öyle uyuyabilir ama ben hep meme verdim ve şimdi bile memesini emiyor sonrada sırtını bana dönüp uyuyir uyku eğitimini siz kendiniz verin ve 3 aylık bebisede düşünmeyin nasıl alistirirsan iz öyle de devam eder 
0 oy
(9,034 puan) tarafından
4 aydan sonra gece gündüz algısı oluşuyor ama şimdiden alıştırmak için uyku rutini gece için yemek banyo uyku karanlık odada. Gündüz loş hafif sesli ortamda uyutmaya başlayabilirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
0 oy
3 cevap 269 göst.
12 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Asel dua (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 247 göst.
6 Şubat 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Drydry (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 258 göst.
...