0 oy
233 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (41 puan) tarafından
Anneler benim cocuğum 7 aylıkken 10 kiloydu ozaman doktorlar kilolu felan dedi çocugum çok iştahliydi ne versen yiyordu daha sonra diş çıkarmaya başlayinca istahı bir gitti hala gelmedi 15 aylık 8 kiloua düştü hicbirsey yemiyor sadece yenidoğan gibi beni emiyor günde 10 kereyi aşkın emiyor geceyi saymiyorum sizce ne yapmaliyim 
Bebek Ayı 15

5 Cevaplar

0 oy
(676 puan) tarafından
Yemeğini önüne bırak kendisi yesin 
(41 puan) tarafından
Öylede yaptım ama istemiyor atiyo yere gerçekten herşeyi denedim
-Reklam-
0 oy
(192 puan) tarafından
Seveceği şeyleri bulmaya çalış bence canım katı yerken midesi bulanıyorsa çorba yap ekşi felan. Yemeği yemediği zamanlar puding meyveli yoğurt felan vermiştim ben ağızda kolay eriyen şeyleri seviyordu benimki bazı anneler çok seçici oluyor puding vermem felan diyen olabilir belki ama aç kalmasından iyidir bence
0 oy
(130 puan) tarafından
Yani biliyorum zor ama bence yemek yemeden emzirmeyin acıkınca açlığını giderene kadar emiyor demekki o da tok tutmuyor sürekli emmek istiyor yavru... öğün oluşturun her beslenmenin arkasına emzirin bence tek caresi bu. ilk basta zor gelebilir aglayabilir siz kararli olursaniz alışır inşallah. Allah kolaylık versin.
0 oy
(3,579 puan) tarafından
Maşallah evet kiloluymus canim benim bebegim 17 aylik 11 kilo suan ama soyle diyim benim bebegimde o aylarda ek gidayi reddetti. Anne sütü ve mama aldi. Arada meyve yerdi. 15. Ayda yemeğe basladi. Hicbir zamanda zorlamadim ama sizin ki mama almiyor tabi o yuzden zayıflamış. Ben öyle bir sorun yaşamadım. Ek gidayi hep arada sundum. Sizde devam edin elbet alacaktır. 
0 oy
(533 puan) tarafından
Benim bebeğim de 7 aylıkken yaklaşık o kilodaydı. 10 aylıktan itibaren 6 ay boyunca hiç kilo almadı. Sürekli emiyor ek gıdada almak istemiyor geceleri de 6-7 kez emmek için uyanıyordu artık bunun bize zarar verdiğini düşünüp 16 aylık olduğunda memeyi bıraktırdım. Şu anda 3 aydır arada mama da içiyor biraz daha ek gıdası iyi. Hafif kilo almaya başladı. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 216 göst.
0 oy
4 cevap 299 göst.
27 Mart 2024 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Erkayse (2,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
...