0 oy
766 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (34 puan) tarafından
Kusma ve ishal yeşil kaka ve mama içememe şikayetiyle gittik doktorumuz bu mamayı verdi nasıl bir mama kullananlar memnun kalanlar varmı zaten mama reddi vardı bunu da içemedi 
Bebek Ayı 4

6 Cevaplar

0 oy
(12 puan) tarafından
2 ay felan kullandim kokusu ağır ve içinden kıl çıkmıştı sonra bıraktım 
(34 puan) tarafından
Kilo falan aldırıyor mu
(1 puan) tarafından
Aa kıl çıkmasına şaşırdım çok. Biz neredeyse 3 yıldır kullanıyoruz hiç böyle bir şeyler karşılaşmadım. Sanırım kokusu içindeki balık yağından kaynaklıdır. Valla bizim bebeğimiz şapur şupur yiyor. Canım mamayı nerden aldın? Kutuyu ilk sen mi açtın kutuda bir hasar olupda içine kıl kaçmış olabilr mi? Ben Civilden alıyorum genelde saklama koşulları çok önemli mamalarda aldığın yere dikkat et.
-Reklam-
0 oy
(205 puan) tarafından
alerji maması diye biliyorum, içmiyorsa doktorunuzla bir görüşün belki farklı birşey önerir
0 oy
(1 puan) tarafından

Kızımın inek sütü alerjisi var, bizim de denemediğimiz mama kalmadı, alerji mamalarının tatları diğerlerine göre çok kötü bu yüzden kızım hiçbirini kabul etmedi. En son doktorumuz Evolvia rp2 reçete etti tadı diğerlerinden çok daha iyiymiş. Gerçektende Pirinç proteinli bir mama olduğu için tadı diğerlerine nazaran daha iyi. Dğer hiçbir mamayı kabul etmeyen bebeğim bu mamayı çok şükür şuan rahatlıkla tüketiyor.


0 oy
(127 puan) tarafından
Ben bu gun evolvia yi doktoruma sordum önermedi 
0 oy
(1 puan) tarafından
Benim bebeğim doğduktan iki hafta sonra kullanmaya başladık doktorumuz yazdı gayet severek de içiyor 
0 oy
(2 puan) tarafından

Benim bebeğimdede şiddetli bir kusma, ishal ve yüzünde kırmızı kırmızı döküntüler vardı. Doktor inek sütü alerjisi olduğunu söyledi. Şu an Evolvia RP kullanıyoruz, raporumuz var. Diğer alerjik mamalarıda denedik ama onları yemedi. Evolvia RP’den memnunuz. Kilo alımı gayet iyi. İshal-kusmada hiç kalmadı.


İlgili sorular

0 oy
0 cevap 130 göst.
0 oy
0 cevap 136 göst.
0 oy
1 cevap 365 göst.
0 oy
0 cevap 245 göst.
31 Mart 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Efo (2 puan) tarafından soruldu
...