0 oy
248 göst.
Profil image Doğum Sonrası Anne kategorisinde (265 puan) tarafından
Dünden beri gelmiş olan bi güncelleme var ama yaptığınız her güncelleme reklam içerikli ve artık günden güne amacından uzaklaşıyo. En başta birsuru reklam koymuşsunuz habere reklam çıkıyo bebek uygulamasında reklamın ne işi var Allah aşkına? Bide emzirme ve uyku süreleri bildirim panelinde görünüyordu bepanhol reklamını koycaksiniz diye onun da ayarını değiştirmişsiniz yeni güncellemeyle birlikte. Sisteme mesaj atayım dedim mail atmak için Gmail yüklemeniz lazim diyo ama bende zaten Gmail var yani ordan da ulaşamıyorum. Lütfen yeni bi düzenleme yapın sorunları gidermek adına ya da söyleyin biz uygulamamızı değiştirelim

1 cevap

+1 oy
(245 puan) tarafından
Uygulamayı geliştirenler hayır işlemek zorunda mı? Para kazanmasınlar mı? Siz para vermediğiniz için reklamdan kazanıyorlar işte. Çok memnunsanız satın alıp öyle kullanın o zaman reklam görmezsiniz. Bu kadar bedavacılık olmaz. Bir de şikayet ediyorsunuz çok komik. 
Profil image (265 puan) tarafından
Hanımefendi bebek bakımı uygulaması bu dikkatinizi çekerim. Bu konudaki tek şikayetçi ben değilim birsürü kişi reklamlardan özellikle ses durumundan rahatsız çünkü burada herkesin küçük bebeği var. Zaten reklamlar uzun süredir revaçta. Benim asıl şikayetim güncellemeden sonra yaptıkları değişiklik bu yüzden açtım bu postu. Emzirme ve uyku süreleri bildirim paneline düşmüyor. Ayrıca topluma açık bi uygulamada şikayet ve önerilerin olması anormal mi sizce ? Yukarda da yazdığım gibi ulaşabildeydim zaten direk sisteme mesaj/mail atacaktım ama ordan da ulaşıma kapatmışlar.

Son olarak burası insanların tek ekmek teknesi değil takdir edersiniz ki. Eğer öyle olsa zaten en baştan ücretli uygulama olurdu. Ne yapalım uygulamada olmaması gerektiğini düşündüğümüzü söylemeyelim mi ? Bebeğim yaşına girecek nerdeyse ben 1 senedir kullanıyorum bu uygulamayı hatta daha öncesinde 9 ay gebelik takibi için de kullandım. 2 senedir gayet memnun bi şekilde kullanıyorum ama 2 gündür yeni gelen güncelleme ile ne emzirme ne uyku takibi yapamadım programdan. Amacına ulaşmayacaksa program biz de ona göre kullanalım. Bu söylediklerim sizi neden rahatsiz etti ?
(100 puan) tarafından
Tubisko hanim çok haklısınız . Ben Bebeğimi uyutmak için müzik açarım tamam reklamlardan dolayi çok gecikme yaşıyorum ama en azından ses yoktu . Şimdi bir anda bir ses yükseliyor bende bebeğimde reflexle irkiliyoruz.  Reklam olmasın demiyoruz ama sesli reklam koymayın bari yahu
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,295 göst.
1 Ocak 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayza'nın Annesi (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 272 göst.
20 Temmuz 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mrbrn (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.
26 Kasım 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Burcumehmet (2,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 471 göst.
18 Ekim 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gozde2729 (7 puan) tarafından soruldu
...