0 oy
456 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (49 puan) tarafından
Bebeğim 14 gün sonra 3 aylık olacak ona değişik renkli çıngıraklar aldım onunla oyun oynamasını çok istiyorum ama şu an ilgisini çekmiyor sizin bebekleriniz kaç aylıkken oyuncakları fark edip oynamaya başladı oyun halısı almayı düşünüyorum en uygun ay ay sizce kaç aylıkken alınmalı
Bebek Ayı İki buçuk

15 Cevaplar

0 oy
(29 puan) tarafından
Suanda alabilirsiniz 
-Reklam-
0 oy
(770 puan) tarafından
Ben iki aylıktan başladım bakiodu böyle gulumsuodu hoşuna gidiyordu zamanıdır kullan canım zaten 6.aydan sonra pek oynamadi üstüne devirdi çekti içine sığmadı yüzüne değiyordu artık .
0 oy
(4 puan) tarafından
Ben fiyat takibi yapip uygun olduğunda almıştım ilgisini ise beş aylikken cekti ayaklariyla piyanosuna vurarak sesler cikarmaya üstteki cingiraklarla oynamaya başlamıştı.
0 oy
Profil image (133 puan) tarafından
3 aylikti m yatirdim  sevdi zamanla tepki verir agular el kol hareketleri yapar zamani canım
0 oy
(960 puan) tarafından
Alırsanız piyanolu alın. Ben düz aldım pişman oldum.
0 oy
(572 puan) tarafından
O aylarda ara ara koymaya başlamıştım. 3.5 aylıkken de tam anlamıyla oynamaya başladı 
0 oy
(492 puan) tarafından
İmkanınız varsa şimdi alabilirsiniz ama fiyatlar ucmusss durumda hele o piyanolularrrr. Ama şunu bilerek alın enn fazla 2 ay oynayacak. Zaten onları farkedip gerçekten eğlenmesi 4 Ylikken  falan başlar e 6 aylıkken falan da donmeye başlar içine sığmaz sıkılır. Ben uyduruktan 2. El almıştım severse yenisini alırım diye benim bebeğim 1 hafta bile durmadı çünkü yatmaktan hoslanmamisti mesela. İlle de alacam derseniz de ikinci el alın bakın derim bence gerek yok hele ki şu ekonomide en fazla 2 ay kullanılacak biseye o paraları vermeye .
0 oy
(25 puan) tarafından
Benim kardeşim vermişti kendi bebegi büyüktü artık.  3 aylıkken girdi şu an 6 buçuk aylık halen oynuyor düz olandı piyanolu değildi. Tabi sürekli oyuncakları çekip ağzına alıyor devriliyor sürekli ama seviyor kullanıyoruz halen.  Hatta bu akşam yarım saat kadar oynadı . 
0 oy
(539 puan) tarafından
Bende yanları fileli havuz modeli olan var 2 2.5 aylıkken kısa kısa koydum 3. Aydan sonra arttirdim 10 aylık olduk hala oynuyor artık yatmıyor tabi oturuyor içinde oyuncaklarını da içine koyuyoru hangisini isterse onu aliyor
0 oy
(49 puan) tarafından
Oğlumun 3 aylık olmasına 7 gün var ve Oyun halisiyla oynamaya başladı tam tutma kavramı bizde de yok henüz ama elleriyle vurduğunda çıkan sese bayılıyor ☺️ Elleri oyuncaklara degdikce heyecanlanıyor seviniyor 
0 oy
(267 puan) tarafından
3 ay yakındı aldim piyanolu  vurunca ses çıkardığını hemen farketti oynadı hergun biraz vakit geçiriyor ışıklı ve piyanolu alırsanız tummy time da kendisi müzik çalıp ışıkları yandığında cok ilgisini çekiyor.
0 oy
(163 puan) tarafından
Şimdi de alabilirsin sıkıntı değil oynayacaktır mutlaka 
0 oy
(576 puan) tarafından
Benim boşuna aldığım bi oyuncak oldu. Öyle duruyor evde pek kullanamadık. Oyucaklarını üzerinden çıkardım arada onlarla oynuyor. Üzerinde fazla durmuyordu bebeğim belkş de aldığım marka iyi değildi. Üzerindeki sünger çubuklar sürekli devriliyordu ve halının kıvrılmasına sebep oluyordu hatta çocuğun üzerine kapanıyordu pek memnun kalmadım. Markası bondigo tavsiye etmiyorum.
0 oy
(256 puan) tarafından
3 aylıkken aldım çok güzel dikkatini ilgisini çekti hatta baya uzandı falan böyle içinde oyuncakları çok dikkatini çekti şu an 6 aylığız hiç dikkatini çekmiyor artık :) 
0 oy
(39 puan) tarafından
2 buçuk aylıkken aldım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 372 göst.
23 Haziran 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 358 göst.
29 Mayıs 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ozlem90 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 343 göst.
25 Mayıs 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Didemkle (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 814 göst.
12 Temmuz 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hasret03 (240 puan) tarafından soruldu
...