0 oy
153 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (715 puan) tarafından
Merhaba anneler. Bugun bebegim mememi almiyir sanki sadece basini aliyir iki uc cekiyor sonra kendini geri cekip aglamaya basliyor.ilk kez sagdigim sutten verdim.ama nasil kac oz vermeliyim ya da ne kadar icmeli hicbisey bilmiyorum.nasil ayarlicam.denedim 1 bucuk oz icti sonra onuda birakti.sizce bu miktar yetiyor mu yoksa onuda mi reddediyor acemi anneyim yardimlarinizi bekliyorum.
Bebek Ayı 2

1 cevap

0 oy
(139 puan) tarafından
Merhaba, bu aylarda bebeklerde meme reddi başlıyor. Biberona alistirmadan emzirmeye çalışın. Ayni durumu yasadim. Emzirme destek sistemi ile tekrar memeye döndük. 60 cc civarı içebilir ama tabi bu bebekten bebeğe değişir. Daha az ya da fazla. Uykusundan uyaninca ya da geceleri emzirmeye çalışın. Uyku sersemi reddetmiyorlar. Gezdirerek emzirin bir de.
(715 puan) tarafından
Ac oldugunu dusunerek biberonu denemistim ilk kez.ama sanirim tok uyuduguna gore.ilk kez boyle oldu.bilemedim ac mi tok mu :( yoksa disarda bile emziriyorum bende biberon tarastri degilim hic.insallah meme reddi degildir.cok tesekur ederim cvp icin
(139 puan) tarafından
Söylediğiniz gibi aç olsa uyumaz ya da çok sürmeden uyanır ağlar. Demek ki yetmiş. Biberon yerine suluk kullanabilirsiniz. Emzirme danışmanları suluk öneriyor meme reddi olmasın diye. Mamajoo nun alıştırma bardağını kullanmıştım ben.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 401 göst.
18 Ağustos 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Alinsmom (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 297 göst.
0 oy
13 cevap 1,992 göst.
0 oy
0 cevap 118 göst.
...